«Είμαι καλά» | Νέο τραγούδι και video clip από την Κατερίνα Κυρμιζή

Η Κατερίνα Κυρμιζή κι ο Νίκος Γρηγοριάδης θεωρούνται από τις πλέον αθόρυβες παρουσίες, παρά το αξιόλογο παρελθόν που έχουν αμφότεροι, με την πρώτη να αποσπά εγκωμιαστικά σχόλια όταν συστήθηκε δισκογραφικά εικοσιένα ετών με το Κοντσέρτο για σοκολάτα και τριαντάφυλλα (1996), και συνέχισε να χαράζει βαθιά τον δικό της ξεχωριστό δρόμο με το άλμπουμ Το παιδί με την κεραία (2002), και τον δεύτερο να κατακτά το ραδιόφωνο με τα τραγούδια απ’ το άλμπουμ Αλφάδι (2000), αφού πρώτα αποκτά αναγνώριση στο εξωτερικό με τη διεθνή κυκλοφορία του Faros (1997), την οργανική και new age εκδοχή του άλμπουμ Στη μοναξιά του φάρου (1995), με το οποίο έκανε εντυπωσιακό ντεμπούτο. Μόνιμοι συνεργάτες από το ξεκίνημα τους σχεδόν οι δυο τραγουδοποιοί αποφασίζουν να συνεργαστούν κι επισήμως παρουσιάζοντας το Είναι εδώ! (2009), την πρώτη κοινή δισκογραφική δουλειά.

Οι δυο καλλιτέχνες, ξαναδίνουν το παρόν με το δεύτερο κοινό άλμπουμ Λάρβα, που πρόκειται να κυκλοφορήσει τέλη Μαρτίου, προτείνοντας πάντα μια κομψή κι εναλλακτική προσέγγιση στο ελληνικό τραγούδι. Λάρβα είναι η προνύμφη της πεταλούδας κυριολεκτικά και η υπόσχεση της μεταμόρφωσης μεταφορικά.

Μπορείτε να πάρετε μια γεύση με το Video clip του τραγούδιού ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ, σε στίχους και μουσική του Νίκου Γρηγοριάδη, εδώ :

Επιμελούνται από κοινού τον προγραμματισμό, την ενορχήστρωση και τη μουσική παραγωγή σηκώνοντας το μεγαλύτερο βάρος της εκτέλεσης με την Κατερίνα στην κλασσική κιθάρα, τα κρουστά και το charago, και τον Νίκο στην ακουστική, στην ηλεκτρική κιθάρα και στο ukulele, ενώ συνδράμουν σπουδαίοι μουσικοί όπως ο Δημήτρης Αντωνιάδης, ο Γιάννης Γρηγορίου, ο Δημήτρης Μπέλλος, ο Οδυσσέας Γαλανάκης, ο Άρης Παπαδόπουλος, ο Αλέκος Ορφανός, η Ελευθερία Χανδακάρη και η Αλίκη Σιφναίου. Την παραγωγή υπογράφει ο Νίκος Γρηγοριάδης κι ο Ηλίας Λάκκας.

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

thirteen − 8 =