Καινούριο video clip για την Πέγκυ Ζήνα

Με την πλάτη στον τοίχο είναι το ολοκαίνουριο τραγούδι της Πέγκυ Ζήνα. Το μεσημέρι της Πέμπτης 19 Μαρτίου γυρίστηκε στο Ρέντη το video clip της τραγουδίστριας.

Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Κωνσταντίνου Ρήγου, η εντυπωσιακή και ευδιάθετη Πέγκυ Ζήνα ολοκλήρωσε το video clip του τραγουδιού της, που ανήκει στο single της Mε την πλάτη στον τοίχο, που κυκλοφορεί από τη MINOS EMI.

Σε styling του Γιάννη Σεγρεδάκη μαζί με τον make-up artist Γιάννη Μαρκετάκη και τον hair stylist Στέφανο Βασιλάκη, η Ζήνα τράβηξε όλα τα βλέματα. Δείτε αποκλειστικές φωτογραφίες.

Δείτε τις φωτογραφίες που εξασφάλισε αποκλειστικά το getgreekmusic.gr:

Ακούστε το τραγούδι της Πέγκυς Ζήνα “Με την πλάτη στον τοίχο” από εδώ!

Tags:

 • Η Ελευθερία Μυρωνίδου γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1992. Οι γονείς της, γεννήθηκαν και μεγάλωσαν στη Θεσσαλονίκη, με καταγωγή από την Αμάσεια και τη Κερασούντα της Μικράς Ασίας. Ο παππούς της, ήταν ο ταλαντούχος και γνωστός ζωγράφος/επιγραφοποιός, Αχιλλέας Χρηστίδης, του οποίου το ατελιέ στεγαζόταν στην Κομνηνών, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης.
  Μεγάλωσε στην Άνω Πόλη της Θεσσαλονίκης. Ήδη, από τα παιδικά της χρόνια, έδειξε τα πρώτα δείγματα αγάπης για τις ξένες γλώσσες. Οι εξαιρετικές της επιδόσεις στη γαλλική γλώσσα κυρίως, ενίσχυσαν τη θέληση της για να εμβαθύνει περισσότερο στη γλώσσα.
  Σπούδασε στη Φιλοσοφική Σχολή του τμήματος Γαλλικής Γλώσσας και Φιλολογίας στο Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και αποφοίτησε αριστεύσασα κατά τη διάρκεια της τετραετούς φοίτησής της.
  Από το 2014 παραδίδει εθελοντικά ιδιαίτερα μαθήματα σε ασθενείς οικονομικά ομάδες. Η ευαισθητοποίηση της για τα κοινωνικά θέματα και τη προσφορά εθελοντισμού, την παρακίνησαν για να συμμετέχει στην συντακτική ομάδα του μουσικού portal mikrofwno.gr.
  Μιλάει άριστα την γαλλική και την αγγλική γλώσσα.

 • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

 • name *

 • email *

 • website *

2 + 10 =

Ads