Νέο τραγούδι από την Roisin Murphy

Μετά από οκτώ περίπου χρόνιαξηρασίας“, η ποπ καλλιτέχνιδα Roisin Murphy επέστρεψε. Μπορεί το πρώτο κομμάτι (“Gone Fishing”) από το επερχόμενο LP άλμπουμ της, “Hairless Toys”, να μην ενθουσίασε, αλλά το 2ο κατά σειρά single κάνει την διαφορά.

Το κομμάτι αυτό λέγεται “Exploitation” και ξεπερνά τα όρια του τι περιμέναμε από αυτήν. Επίσης, το κομμάτι αυτό είναι πολύ πιο εμπορικό από το προηγούμενο και έχει ήδη τραβήξει πάνω του τα “βλέμματα”. Ένα πέπλο μυστηρίου και ατμοσφαιρικότητας τυλίγεται γύρω από το κομμάτι, κάνοντας το ακαταμάχητο και αναδεικνύοντας ένα νέο πρόσωπο της τραγουδίστριας.

Το άλμπουμ αυτό κυκλοφορεί στις 11 Μάη.

Εσείς τι λέτε για το “Exploitation”;

Tags:

  • Η Φωτεινή Ανδριάνα Σταμογιώργου είναι γεννημένη στο Βόλο στις 30 Νοεμβρίου 1995. Γρήγορα έφυγε από εκεί – δεν την άντεξε το κλίμα – και μεταφέρθηκε πιο κάτω, προς Κορινθία πλευρά. Τώρα πια, σπουδάζει στο τμήμα Επικοινωνίας, Μέσων και Πολιτισμού του Παντείου Πανεπιστημίου. Αγαπά τη μουσική, τον κινηματογράφο – κυρίως την πιο cult έκδοση αυτού και τον Ευρωπαϊκό – , την καλή παρέα και τις νυχτερινές βόλτες. Επίσης, έχει μια έμφυτη τάση, να γράφει, να γράφει, συχνά ασυνάρτητα πράγματα που υπάρχουν μέσα στο κεφάλι της. Ορισμένα από αυτά μετατρέπονται και σε άρθρα. Ιδιαιτέρως φιλόδοξη, ονειροπόλα αλλά και τέρμα κυκλοθυμική. Ονειρεύεται να γυρίσει τον κόσμο κάποια στιγμή.

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

nineteen + nineteen =

Ads