Σάκης Ρουβάς I Τα συγκινητικά λόγια στο φινάλε της παράστασης «Ηρακλής, οι 12 άθλοι»

Το κοινό του τον λατρεύει και τον ακολουθεί χρόνια, από το ξεκίνημα της καριέρας του μέχρι και τώρα, τόσα χρόνια μετά. Ακόμη κι εκείνοι που παρασύρθηκαν και πίστεψαν κάποτε στη δύση του άστρου του, τον βλέπουν να αναγεννιέται και να λάμπει ξανά και ξανά μέσα από το καθετί που καταπιάνεται και φέρνεις εις πέρας με επιτυχία. Ταλαντούχος καλλιτέχνης και ευαίσθητος άνθρωπος. Στο φινάλε της επιτυχημένης παράστασης «Ηρακλής, οι 12 άθλοι» στο Pantheon Theater, που ήταν συμβολικά αφιερωμένη στο «Όραμα Ελπίδας», ο Σάκης Ρουβάς αποχαιρετώντας το κοινό συγκίνησε με τα λόγια του και την αναφορά που έκανε στην εθελοντική δωρεά οργάνων. «Αυτή η παράσταση ήταν αφιερωμένη στο “Όραμα Ελπίδας”. Θέλω να σας ευχαριστήσω όλους που μας στηρίξατε σήμερα. Αυτά τα παιδιά μας δίνουν την ευκαιρία να γίνουμε εθελοντές και, ίσως μια μέρα, αν ο Θεός θελήσει, να προσφέρουμε ζωή σε κάποιο από αυτά τα παιδιά που έχουν ανάγκη. Αυτό είναι το μεγαλύτερο δώρο από άνθρωπο σε άνθρωπο!».

«Νικήσαμε», έγραψε σε σχετική του ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook. «Νικήσαμε», είπε και κατά το φινάλε της παράστασης στο video που, επίσης, κοινοποίησε στο προφίλ του εχθές.

Και το μήνυμά του ένα: «Γίνετε εθελοντές. Η ζωή ενός και μόνο παιδιού αξίζει για να αγωνιζόμαστε!»

 

 

 

 

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.