Οι Crystal Castles δεν πέθαναν, επέστρεψαν με το “Frail”

Ο Ethan Kath σχετικά με την Alice Glass: «Συχνά πολλοί χρέωναν στίχους μου σε εκείνη και ήμουν μια χαρά, δεν με ενδιέφερε.»

Τον περασμένο Οκτώβρη η Alice Glass ανακοίνωσε την αποχώρηση της από τους Crystal Castles. Τότε ο μάνατζέρ τους έσπευσε να δηλώσει πως αυτό δεν σημαίνει το τέλος της μπάντας. Το μόνο σίγουρο είναι πως η μπάντα δεν είναι νεκρή. Αφού ο Ethan Kath πόσταρε στο soundcloud της μπάντας νέο τραγούδι με τον τίτλο «Frail». Στα φωνητικά δεν έχουμε την Glass αλλά μια άλλη ανώνυμη τραγουδίστρια.

«Εύχομαι στην πρώην συνεργάτη μου καλή τύχη με τα μελλοντικά της σχέδια, πιστεύω πως θα είναι πολύ ενθαρρυντικό για εκείνη να αναλάβει ένα εξ΄ ολοκλήρου δικό της πρότζεκτ. Θα την ανταμείψει περισσότερο μιας που δεν συμμετείχε στα γνωστότερα κομμάτια των Crystal Castle (δεν είναι στα Untrust us, Not in Love, Vanished, Crimewave, Vietnam, Magic Spells, Knights, Air War, Leni, Lovers Who Uncover, Violent Youth, Reckless, Year of Silence, Intimate, 1991, Good Times, Violent Dreams κ.α.) αν και πολλοί της καταλόγιζαν στίχους μου, δεν με πείραζε, δεν με ενδιέφερε.»

Πρόσφατα ο Kath αφαίρεσε τα σχόλια από το Souncloud.

Η Glass είχε δηλώσει πέρυσι «Η τέχνη μου και το πως εκφράζομαι μέσα από αυτή είναι μια προσπάθειά στο  να είμαι όσο το δυνατόν ειλικρινής, αυθεντική και συμπονετική απέναντι στους άλλους. Για πολλούς και διάφορους λόγους τόσο επαγγελματικούς όσο προσωπικούς νιώθω πως κάτι τέτοιο δεν είναι πλέον εφικτό με τους C.C.»

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

sixteen − 9 =