Florence and the Machine “Delilah” | Νέο κομμάτι από τον επερχόμενο δίσκο τους

Οι Βρετανοί indie rockers Florence and the Machine, μόλις δυο εβδομάδες πριν την κυκλοφορία της νέας τους δουλειάς “How Big How Blue How Beautiful”, έδωσαν στην δημοσιότητα το κομμάτι “Delilah”. Από τον τον τρίτο και πολυαναμενόμενο δίσκο της βρετανικής μπάντας, έχουμε ακούσει επίσης και τα “What Kind of Man”, “Ship to Wreck”, και “St. Jude”.

Η frontwoman Florence Welch μπορεί να αναρρώνει ακόμη από ένα ατύχημα, το οποίο είχε ως αποτέλεσμα ένα σπασμένο πόδι, όμως η φωνή της παραμένει εξαιρετική όπως πάντα.
Το “How Big How Blue How Beautiful” πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 2 Ιουνίου μεσώ της Republic Records, και τα κομμάτια που θα περιέχει είναι τα εξής:

01. Ship to Wreck
02. What Kind of Man
03. How Big How Blue How Beautiful
04. Queen of Peace
05. Various Storms & Saints
06. Delilah
07. Long & Lost
08. Caught
09. Third Eye
10. St Jude
11. Mother

Παρακάτω μπορείτε να ακούσετε το “Delilah” :



  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

10 + 14 =