Αφιέρωμα στον συνθέτη Γιάννη Σπάρτακο με τους Γιώργο Γερολυμάτο, Θάνο Ολύμπιο & Βιβή Κίτσου

Την Δευτέρα 27/07 ο Δήμος Χαλανδρίου στα πλαίσια του Φεστιβάλ Ρεματιάς 2015 διοργανώνει την συναυλία αφιέρωμα στον ελαφρό-τζαζ συνθέτη Γιάννη Σπάρτακο με τους ερμηνευτές: Γιώργο Γερολυμάτο, Θάνο Ολύμπιο και Βιβή Κίτσου και την Big band της Φιλαρμονικής του Δήμου Χαλανδρίου υπό την διεύθυνση του Γιώργου Καλαϊτζή. Τις ενορχηστρώσεις υπογράφει ο μαέστρος Μιχάλης Αρχοντίδης.

Την εκδήλωση παρουσιάζουν ο συγγραφέας Κώστας Παπασπήλιος και η Ρία Θεοδώρου.

Θα ακουστούν οι γνωστές επιτυχίες του συνθέτη: ‘’Θα σε πάρω να φύγουμε’’ το οποίο έγινε παγκόσμια επιτυχία και αναφέρεται στο Βιβλίο Γκίνες ως “Greek bolero”, ηχογραφήθηκε και εκτελέστηκε από την διάσημη ορχήστρα του Xavier Cugat στην Αμερική και το τραγούδι ακολούθησε τη δική του καριέρα στις ορχήστρες όλου του κόσμου, το ‘’Εσένα’’ που καθιέρωσε τον Γιάννη Βογιατζή και το οποίο κέρδισε το Γ’ Βραβείο στο πρώτο φεστιβάλ τραγουδιού στην Αθήνα το 1959 , ‘’Τι κρίμα αγάπη μου’’ , ‘’Ένα φιλάκι να σου ’δινα’’ , ‘’Αν είχατε τα μάτια τα δικά μου’’, ‘’Σιγοψιχαλίζει’’ κ.α.

Η συναυλία θα πραγματοποιηθεί στο ανοιχτό Ευριπίδειο Θέατρο Ρεματιάς στο Χαλάνδρι (Πεζόδρομος Προφήτη Ηλία) στις 9:00 μ.μ. και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.