Απονομή πλατινένιου δίσκου στον Γιώργο Σαμπάνη | Ήμασταν εκεί! (Φωτορεπορτάζ)

Ο Γιώργος Σαμπάνης έγινε πλατινένιος και το γιόρτασε με ένα prive party στο Palmitas Pop-Up Bar. Πολλοί επώνυμοι έδωσαν το παρόν στην παρουσίαση για να τιμήσουν τον αγαπημένο καλλιτέχνη όπως ο Πάνος Κιάμος, ο Γιώργος Μαζωνάκης, η Στέλλα Καλλή, η Μαλού, η Τάμτα, η Ευρυδίκη, ο Παναγιώτης Ραφαηλίδης, η Νατάσα Θεοδωρίδου κ.α.

Την έναρξη της βραδιάς και την παρουσίαση έκανε η διευθύνουσα της Cobalt, Άννα Μαρία Αντίππα, η οποία καλωσόρισε τους παρευρισκόμενους και στη συνέχεια κάλεσε το Γιώργο Σαμπάνη για να παραλάβει τον πλατινένιο δίσκο. Με τη σειρά του ο Γιώργος Σαμπάνης ευχαρίστησε τον κόσμο και προσκάλεσε τους συντελεστές και συνεργάτες του να παραλάβουν τις χρυσές πλακέτες τους. Κατα τη διάρκεια της απονομής μια έκπληξη περίμενε το Γιώργο Σαμπάνη. Η κυρία Άννα Μαρία Αντίππα του παρέδωσε ένα κόκκινο κουτί το οποίο μέσα περιείχε το νέο δίσκο σε βινύλιο.Ο Γιώργος Σαμπάνης φανερά συγκινημένος την ευχαρίστησε με μια αγκαλιά.

Την υπόλοιπη βραδιά ο Γιώργος Σαμπάνης ερμήνευσε τραγούδια από το δίσκο του “Μόνο Εξ επαφής” τα οποία έχουν γίνει ήδη μεγάλες επιτυχίες. Μερικά από τα τραγούδια που ακούσαμε ήταν “Ποιον αγαπάς“,”Κανείς δεν ξέρει“,”Πριν πεις σ’αγαπώ“,“Μόνο Εξ” Επαφής” και “Άργησες πολύ” που όπως είπε και ο ίδιος θα είναι ο τίτλος του επόμενου single

Δείτε εδώ φωτογραφίες:

Επιμέλεια / Φωτορεπορτάζ : Δήμητρα Πάντα

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

8 − 4 =

Ads