«15 Έτη Φωτός» | Δείτε πως γυρίστηκε το νέο video clip – υπερπαραγωγή του Διονύση Σχοινά

Τα γυρίσματα ολοκληρώθηκαν σε 2 ολόκληρες μέρες.

Ωστόσο χρειάστηκαν από πριν, πολλές μέρες προετοιμασίας και ρεπεράζ για να βρεθούν οι κατάλληλοι χώροι. Van, φώτα, ήχος, ειδικές κατασκευές, στολή διαστημική, make up, styling και η λίστα δεν τελειώνει!

1η ημέρα

Η αρχή έγινε από το παλιό αεροδρόμιο στο Ανατολικό. Οι πύλες του αεροδρομίου άνοιξαν πριν λίγες μέρες (πρωί πρωί!) για όλη την ομάδα. Υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του Ανδρέα Τσουραπά, ο Διονύσης μπήκε μέσα στο cockpit ενός boing 500 θέσεων σχεδόν!

Στη συνέχεια όλη η ομάδα παραγωγής και φυσικά και ο Διονύσης μεταφέρθηκαν σ’ ένα τεράστιο tol (χώρος στάθμευσης και επισκευής αεροπλάνων κτλ.) για να «κρεμαστεί» με σκοινιά και ν’ αρχίσει να «αιωρείται» στο διάστημα.

Και όπως θα δείτε και στα πλάνα, το διασκεδάζει!

2η ημέρα

Μετά από ατελείωτες ώρες ρεπεράζ, οι σκηνοθέτες PickCodes ανακάλυψαν έναν πολύ ιδιαίτερο χώρο κάπου στο Λαύριο. Παρόλο το κρύο ο Διονύσης ως πραγματικός επαγγελματίας, συνέχισε ακάθεκτος!

Εκεί λοιπόν μεταφέρεται στο διάστημα, το σκηνικό το αποδεικνύει όπως θα δείτε στα πλάνα, για να βρει το ταίρι του!

15 έτη φωτός μακριά!

Η νέα επιτυχία του Διονύση Σχοινά με την υπογραφή του Φοίβου σε μουσική και στίχους που κυκλοφορεί από την Spicy οπτικοποιήθηκε και σε λίγες μέρες θα είναι μπροστά στις οθόνες μας.

Δείτε το making of

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

17 + nineteen =

Ads