Διαγωνισμός: Κάνε LIKE, SHARE και κέρδισε διπλές προσκλήσεις για Πλιάτσικα, Μπλε και Εκείνος & Εκείνος στο «Gazi Live»

Κάνε LIKE στη σελίδα μας στο facebook (https://www.facebook.com/mikrofwnomusic/), SHARE τη δημοσίευση του διαγωνισμού, στείλε το ονοματεπώνυμο σου και τη λέξη GAZI στο inbox της σελίδας μας στο facebook και διεκδίκησε 3 ΔΙΠΛΕΣ προσκλήσεις με δωρεάν είσοδο και ποτό για το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου για τη μεγάλη συναυλία του Φίλιππου Πλιάτσικα στο «Gazi Live» με guests τους ΜΠΛΕ και τους Εκείνος & Εκείνος.

Τα ονόματα των νικητών θα ανακοινωθούν στη δημοσίευση του διαγωνισμού, την Τρίτη 23 Φεβρουαρίου στις 17:30 το απόγευμα, ενώ οι νικητές θα λάβουν προσωπικό μήνυμα στο προφίλ τους στο facebook.

ΠΡΟΣΟΧΗ: Λόγω των νέων κανονισμών που ισχύουν για την αποστολή μηνυμάτων στο FACEBOOK, παρακαλούμε όσοι συμμετάσχετε στο διαγωνισμό, να τσεκάρετε το INBOX σας μετά τη λήξη του διαγωνισμού, σε περίπτωση που έχετε κερδίσει προσκλήσεις, διότι αλλιώς θα θεωρηθεί άκυρη η συμμετοχή σας και θα χάσετε τις προσκλήσεις.

Οι νικητές παραλαμβάνουν τις προσκλήσεις τους κατά την είσοδο τους στο μαγαζί, λέγοντας ότι είναι από το ΜΙΚΡΟΦΩΝΟ, δίνοντας το όνομα τους και δείχνοντας την αστυνομική τους ταυτότητα (Απαραίτητη).

Διάβασε περισσότερες λεπτομέρειες για το πρόγραμμα από εδώ!

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

four × 5 =

Ads