Παρέλαση επωνύμων για άλλη μια φορά στο VOX (Φωτογραφίες)

Σε ένα κατάμεστο VOX διασκέδαν πλήθος κόσμου και celebrity και αυτο το Σαββατοκύριακο! Τα νέα πρότυπα στην διασκέδαση που καθιέρωσε η Νατάσα Θεοδωρίδου, με την Στέλλα Καλλή, τον Παντελή Καναράκη αλλά και τον Νικηφόρο, τον Παναγιώτη Ραφαηλίδη και τον Κωνσταντίνο Φραντζή δημιουργούν κάθε Σάββατο βράδυ και Κυριακή μεσημέρι μια εκρηκρική μουσική ατμόσφαιρα. Ένα πολυδιάστατο ξεσηκωτικό πρόγραμμα με μια εντυπωσιακή έναρξη, προσεγμένο ρεπερτόριο γεμάτο αγαπημένες επιτυχίες, μοναδικά ντουέτα και στιγμιότυπα που χαρίζουν γέλιο και κορυφώνουν τη διασκέδαση και το χορό.

Στα πρώτα τραπέζια το Σάββατο το βράδυ διασκέδασε η καλή φίλη του Παντελή Καναράκη Δήμητρα Ματσούκα μαζί με την αδερφή της Μαρία, η Δέσποινα Μοιραράκη με τον σύζυγό της Γιάννη Κοντούλη αλλά και η μητέρα της Ελένης Μενεγάκη, Ζέτα με τον σύζυγό της Στέλιο Μισόκαλο. Την Κυριακή το μεσημέρι το VOX επισκέφτηκαν ο τραγουδιστής STAN αλλά και ή Μαλού με τον μανατζέρ της Δημήτρη Χατζόπουλο, η γυναίκα του Πάνου Καλίδη Λεάννα Μάρκογλου, αλλά και η Ευαγγελία Αραβανή με φίλες της όπου απόλαυσαν όλο το πρόγραμμα και καταχειρόκροτησαν την Νατάσα θεοδωρίδου και τη Στέλλα Καλλή.

Την καλλιτεχνική επιμέλεια του προγράμματος έχει επιμεληθεί με τη γνωστή του αγάπη για την Ελληνική μουσική ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ενώ την ενορχήστρωση ο Θανάσης Βήχος.

VOX Ιερά Οδός 16
Τηλ. Κρατήσεων:2103411000
https://www.facebook.com/VOXofficialpage?ref=ts&fref=ts

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

5 × 1 =