«Πόσες φορές» | Ένα ακόμα single από το live album του Πάνου Μουζουράκη ft Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, που κυκλοφορεί στις 26 Φλεβάρη

Το «Πόσες φορές», είναι ένα καινούριο τραγούδι σε μουσική & στίχους του Σταμάτη Μορφονιού, που στην συναυλία του τον Σεπτέμβριο στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής Αθηνών ο Πάνος Μουζουράκης το «μοιράστηκε» με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα. Το single συμπεριλαμβάνεται στο νέο live album του Πάνου Μουζουράκη με τίτλο «Πάνος στο γκαζόν», όπως ήταν και ο τίτλος της μουσικής παράστασης. Πρόκειται για ζωντανή ηχογράφηση και θα κυκλοφορήσει στις 26 Φεβρουαρίου από τη Minos-EMI.

Στο album εκτός από τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα συμμετέχουν, επίσης οι: Π. Αμπαζής, Φ. Δεληβοριάς, Ελ. Ζουγανέλη, Κ. Μαραβέγιας, Λ. Παπαδόπουλος, Μ. Ρίζου, Δ. Σαββόπουλος, Μ. Φάμελλος.

Το ντουέτο του Πάνου Μουζουράκη με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα αποτελεί έναν άψογο συνδυασμό μεταξύ δύο φωνών που η καθεμιά με την μοναδικότητά της στην χροιά και στην ερμηνεία επικοινωνεί τα τραγούδια με τρόπο που όσες φορές κι αν τα ακούσεις δεν πρόκειται να τα βαρεθείς ποτέ.

«Πόσες φορές» – Πάνος Μουζουράκης & Λαυρέντης Μαχαιρίτσας

Καλή Ακρόαση!

 

 

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

2 × five =