Ο Νίκος Παπαδάκης, ο STAN και ο “Master Tempo” διασκέδασαν στον Πάνο Κιάμο

“Στο Τρελοκομείο” της διασκέδασης σπεύδουν να παρευρεθούν κάθε εβδομάδα πλήθος κόσμου αλλά και αγαπημένοι φίλοι και συνεργάτες του εκρηκτικού Πάνου Κιάμου!

Το βράδυ του Σαββάτου το επιτυχημένο μοντέλο Νίκος Παπαδάκης, επέλεξε σε μια από τις σπάνιες νυχτερινές του εξόδους να διασκεδάσει με τις επιτυχίες του Πάνου Κιάμου ενώ πόζαρε στον φωτογραφικό φακό έχοντας στην παρέα του τον σχεδιαστή Τάκη Γιαννέτο!

Πριν λίγες ημέρες και ο αγαπημένος ερμηνευτής της νεολαίας, Stan βρέθηκε σε ένα από τα πρώτα τραπέζια του «Club 22» αφού όπως δηλώνει η συνεργασία του με τον Πάνο Κιάμο αποτελεί μια από τις αγαπημένες του!

Στο «Club 22» διασκέδασαν επίσης, o front man των Master Tempo Πέτρος Δινάλης, ο Αλέξανδρος Νότας που ερμήνευσε αγαπημένα κομμάτια μετά από παρότρυνση της καλής του φίλης Αγγελικής Ηλιάδη αλλά και ο Λευτέρης Κιντάτος.

Στο πλευρό του Πάνου Κιάμου φέτος στο “Club 22”, η πάντα εντυπωσιακή Αγγελική Ηλιάδη, το δυναμικό συγκρότημα «Kings», ο νικητής του «The Voice 2» Κώστας Αγέρης και η ανερχόμενη Ζωή Χρήστου!

Το “Club 22” κοντά σας κάθε Πέμπτη, Παρασκευή & Σάββατο!

…κι εσείς ξέρετε… Πάμε Κιάμο ξανά!!!

Club 22 Live Stage
Λεωφόρος Βουλιαγμένης 22
Τηλ: 210 9244390 – 391

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

19 − three =