Πλατινένια η νέα δισκογραφική δουλειά των Μίμη Πλέσσα και Θάνου Ολύμπιου

Πλατινένιος έγινε επίσημα ο καινούριος δίσκος (cd) του κορυφαίου συνθέτη Μίμη Πλέσσα και του σπουδαίου τραγουδιστή Θάνου Ολύμπιου.

Ο νέος δίσκος με τίτλο «Διάφανος Σταυρός» κυκλοφόρησε για πρώτη φορά μέσα από γνωστή εφημερίδα πανελλήνιας κυκλοφορίας του Σαββατοκύριακου που μας πέρασε, μπαίνοντας στα σπίτια δεκάδων χιλιάδων οικογενειών. Συνολικά οι πωλήσεις ξεπέρασαν τις 12.000 σε Ελλάδα και Κύπρο.

Η κυκλοφορία του νέου δίσκου προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση στο μουσικόφιλο κοινό της χώρας – και όχι μόνο καθώς περιέχει 10 υπέροχα καινούρια τραγούδια του Μίμη Πλέσσα μετά από πολλά χρόνια αποχής του, όπου την καλλιτεχνική επιμέλεια, τις ερμηνείες πιάνου καθώς και τις περισσότερες ενορχηστρώσεις επιμελήθηκε o ίδιος ο συνθέτης.

ΘΑΝΟΣ ΟΛΥΜΠΙΟΣ - ΜΙΜΗΣ ΠΛΕΣΣΑΣ ΔΙΑΦΑΝΟΣ ΣΤΑΥΡΟΣ - ΕΞΩΦΥΛΛΟΑξίζει να σημειωθεί ότι τους στίχους του «Διάφανου Σταυρού» υπογράφουν μεγάλα ονόματα της στιχουργικής, αλλά και της δημόσιας ζωής, όπως οι: Λευτέρης Παπαδόπουλος, Λουκίλα Καρρέρ, Δημήτρης Κωνσταντάρας, Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, Ιφιγένεια Γιαννοπούλου, Σταύρος Σταύρου & ο Κώστας Παπαπέτρου. Στον δίσκο συμμετέχουν, μέσα από ντουέτα έκπληξη με τον ερμηνευτή Θάνο Ολύμπιο, οι δημοφιλείς τραγουδίστριες της νέας γενιάς Δέσποινα Ολυμπίου και Ραλλία Χρηστίδου.

Παράλληλα ο Μίμης Πλέσσας έχοντας στο πλευρό του τον Θάνο Ολύμπιο πρόκειται να εμφανιστεί σε δύο συναυλίες στην μουσική σκηνή ΡΥΘΜΟΣ STAGE στην Ηλιούπολη, τις Παρασκευές 15 & 22 Απριλίου 2016 όπου θα παρουσιάσουν και ζωντανά τραγούδια από τον καινούριο τους δίσκο.

ΟΛΥΜΠΙΟΣ - ΠΛΕΣΣΑΣ 2016

Εκτός των άλλων, ο ταλαντούχος ερμηνευτής Θάνος Ολύμπιος αυτό τον καιρό ηχογραφεί δύο τραγούδια του σπουδαίου συνθέτη Λάκη Παπαδόπουλου (Λάκης με τα ψηλά ρεβέρ) σε στίχους του κορυφαίου στιχουργού Λευτέρη Παπαδόπουλου και του καταξιωμένου Κυριάκου Ντούμου.

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

12 − 4 =

Ads