Ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια γίνεται και «καναλάρχισα» ;

Ποια πασίγνωστη τραγουδίστρια γίνεται και «καναλάρχισα» ; Ο λόγος για την Αμερικανίδα pop star Taylor Swift συζητάει μαζί με το τραγούδι, να ανοίξει και δικός της κανάλι. Εκεί που όλοι οι καλλιτέχνες έχουν το προσωπικό τους κανάλι στο Youtube και ανεβάζουν τα videoclip τους ή όποια άλλη κυκλοφορία θέλουν να προωθήσουν και ξεμπερδεύουν, η Taylor σκέφτηκε κάτι ιδιοφυές.

Αν λοιπόν εσύ λατρεύεις την τηλεόραση και για κάποιο λόγο θα ήθελες να βλέπεις 24/7 μόνο εκείνη, τότε η τραγουδίστρια αποφάσισε να καλύψει αυτήν σου την ανάγκη, δημιουργώντας το δικό της κανάλι που θα είναι μέρος της υπηρεσίας streaming DirecTV Now. Η εν λόγω υπηρεσία, βασιζόμενη εννοείται, στην επιτυχία και τη δημοτικότητα της Swift ελπίζει πως με αυτόν τον τρόπο θα ενισχύσει τη δυναμική της.

Το κανάλι «Taylor Swift NOW!» ουσιαστικά θα προβάλλει συναυλίες της που δεν έχουν «παίξει» πουθενά, σπέσιαλ εκδηλώσεις με την 26χρονη star, παρασκηνιακό υλικό και μερικές «ματιές» στην καθημερινότητα της τραγουδίστριας χωρίς όμως υπερβολική δόση reality.

Και δεν χρειάζεται να αναρωτηθείς… είναι αυτονόητο το ότι θα πληρωθεί αδρά γι’ αυτό.

Δείτε το ακόλουθο βίντεο :

 

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

nineteen − 17 =

Ads