Το νέο hit του Λεωνίδα Παντελάκη με την υπογραφή των OtherView

Ο Κρητικός τραγουδιστής, Λεωνίδας Παντελάκης, ο οποίος μας έγινε ιδιαίτερα γνωστός μέσω των τραγουδιών «Πιο Πολύ» και «Το Ξέρεις Σε Θέλω», τώρα επιστρέφει ανανεωμένος με νέο single, το 3ο κατά σειρά με τίτλο «Το Άλλο Μου Μισό», το οποίο έχει αγαπηθεί ήδη από το κοινό και μέσα σε λίγο καιρό έχει ξεπεράσει ήδη τις 250,000 views στο official channel της Heaven Music.

Την μουσική του τραγουδιού υπογράφουν οι: Diveno, Βασίλης Κουμεντάκος και ο Δημήτρης Ίσαρης και τους στίχους οι: Βασίλης Κουμεντάκος και Diveno ενώ την σκηνοθετική επιμέλεια του video clip ανήκει στον Γιάννη Παπαδάκο. Το τραγούδι σίγουρα θα σας προσφέρει απλόχερα χορευτική διάθεση, αφού έχει δυνατό τέμπο, ανεβαστική ηλεκτρονική μουσική και πολλή θετική ενέργεια! Και ανυπομονούμε για το επόμενο μουσικό βήμα του Λεωνίδα αλλά μέχρι τότε…

Ανοίξτε την ένταση και αφήστε τον Λεωνίδα Παντελάκη να σας ξεσηκώσει!

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Ο Μιχάλης Σαββόπουλος είναι γεννημένος τον Δεκέμβριο του 1991. Σπουδάζει φυσικοθεραπεία, αν και θα προτιμούσε να βρίσκεται ή στην νομική ή στην δημοσιογραφία. Από μικρός τρελαινόταν για την μουσική και ότι αφορά αυτή, από pop, λαϊκό μέχρι και hard rock, trap, r ‘n’ b! Κοινωνικός, χαμογελαστός , ευδιάθετος, καλοπροαίρετος πάντα, τις περισσότερες φορές καταφέρνει να πραγματοποιήσει κάθε στόχο του, ενώ επίσης έχει μεγάλη έφεση στο να συγγράφει από άρθρα διαφόρων ειδών μέχρι και διηγήματα. Ενώ ακόμη του αρέσει και η ενασχόληση με το ράδιο!

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

5 × five =

Ads