Απίστευτο κι όμως αληθινό! Ψάχνουν για εργαζόμενο που θα πληρώνεται για να κάνει διακοπές ανεβάζοντας φωτογραφίες στο instagram!

Τον γύρω του διαδικτύου έχει κάνει η είδηση για την ενδεχόμενη καλύτερη δουλειά στον κόσμο!

Η Royal Caribbean International ψάχνει για το επόμενο άτομο που θα ενταχθεί στην ομάδα της, ο οποίος απλά θα πρέπει να πηγαίνει τρεις διαφορετικές κρουαζιέρες σε διάστημα τριών εβδομάδων και θα δείχνει στα social media το πόσο καλά περνάει για 5.000€ τον μήνα!

Ο υποψήφιος θα πρέπει να χρησιμοποιεί το instagram κάθε μέρα και να κάνει προτάσεις στον κόσμο για τον εκάστοτε προορισμό.

Οι αιτήσεις μπορούν να γίνουν μέσω instagram με την ανάρτηση της καλύτερής σας από διακοπές με την ένδειξη @RoyalCaribbeanUK και το #ExtraordinaryExplorer.

Μάλιστα ο Διευθύνων Σύμβουλος της Royal Caribbean UK, Ben Bouldin, ανέφερε : «Οι κρουαζιέρες μας σας γεμίζουν με όμορφες στιγμές και θέλουμε να βρούμε ένα ταλαντούχο αφηγητή που να μπορεί να μας βοηθήσει να συλλάβουμε τις μοναδικές εμπειρίες που κάνουν τις διακοπές σας σε εμάς τόσο ιδιαίτερες..»

Τρέξτε να προλάβετε!

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.