• Follow us
 • papaRinoλογίες

  20938899_10155611246003850_2100266917_n

 • Τα πάντα για τη Eurovision

  eurovisionistas_logo

 • Γίνε μέλος της συντακτικής μας ομάδας

  21427304_10210542500020534_5305682434521126079_o

 • Τα τελευταία νέα στο χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης

  pistes2017_min

Η Χριστίνα Λαχανά των “ARGO” έχει γενέθλια!

Η τραγουδίστρια του συγκροτήματος των ARGO που την περσινή χρονιά εκπροσώπησαν την Ελλάδα στη Eurovision με το “Utopian Land” σαν σήμερα πριν από …μερικά χρόνια γεννήθηκε

Μας έρχεται από το Σοχούμι της Γεωργίας, ενώ η καταγωγή της είναι από τον Πόντο. Από την ηλικία των 8 ετών ζει στη χώρα μας μαζί με οικογένειά της ενώ διατηρεί και το ρόλο της “μάνας” για τον οποίο αισθάνεται ιδιαίτερα υπερήφανη μιας που ταυτόχρονα με τη καριέρα μεγαλώνει και δυο υπέροχα παιδιά.

Από το 2009 είναι παντρεμένη με τον λυράρη του συγκροτήματος τον Κώστα Τοπούζη ενώ συνεχίζει να είναι η μούσα του και να της εμπιστεύεται τις δημιουργίες του.

Η Χριστίνα είναι ένα χαρούμενο και ταλαντούχο κορίτσι που έχει σπουδάσει πληροφορική, αγγλικά αλλά και κομμωτική/αισθητική .

Τα χόμπυ της πολλά ανάμεσα σε αυτά η ζωγραφική, ο χορός η κηπουρική και οι εξορμήσεις της στη φύση, κάτι που δεν χάνει την ευκαιρία να κάνει μιας που οι αποδράσεις της με όλη την οικογένεια είναι μέσα στο πρόγραμμα της. Η ενασχόληση της με τη μουσική ξεκίνησε από νωρίς καθώς όπως η ίδια δηλώνει έχει επηρεαστεί από όλη την οικογένεια του πατέρα της που είναι μουσικοί.

Μετά το πέρασμα των Argo από τη Eurovision κυκλοφόρησαν ένα ακόμα τραγούδι με τον τίτλο “Πάμε” ΄ενώ αυτό το καιρό είναι στα σκαριά και η επόμενη δισκογραφική τους δουλειά, την οποία και θα ολοκληρώσουν αμέσως μετά την επιστροφή τους από τη Γερμανία που θα εμφανισθούν μετά την πρόσκληση που αποδέχτηκαν για τα μέσα του Φεβρουαρίου.

Το INFE GREECE και ο υπογράφων που συνόδευσε τα παιδιά από τη πλευρά των φαν την περσινή χρονιά στη Σουηδία, εύχεται στην νεαρή καλλιτέχνιδα τα “Χρόνια Πολλά” και χωρίς να αποκαλύπτει τις “εκπλήξεις” που ετοιμάζουν, της εύχεται από καρδιάς σε αυτήν αλλά και στο συγκρότημα “τα καλύτερα”

Tags:

 • mm

  Εργάζομαι στη μουσική βιομηχανία από το 1992 μετά τις σπουδές μου στον τομέα της διοίκησης και οργάνωσης επιχειρήσεων ,ενώ η μεγάλη μου αγάπη εκτός από κάθε καλό Ελληνικό τραγούδι, που δεν μπαίνει στη διαδικασία να χαρακτηρισθεί ως ποιοτικό ή μη, αρκεί να αγγίζει τον κόσμο, είναι ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision τον οποίο παρακολουθώ μετά μανίας από το 1977 υποστηρίζοντας πάντα την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο μας στο μουσικό ταξίδι αυτό της Ευρώπης. Από το 2007 αποτελώ μέλος του INFE Greeece/Greek eurovision fanclub του αρχαιότερου σωματείου οργανωμένων φαν στη χώρα και έχω διατελέσει υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του για μία διετία ενώ από το 2015 ανήκω σε αυτό έως την ημερομηνία λήξης της θητείας μου ως Αντιπροέδρος του. Ακολουθώ την Ελληνική αποστολή της Eurovision στο εξωτερικό κάθε χρόνο και δεν "πετροβολώ" κάθε συμμετοχή μας εάν δεν καταφέρει να αγγίξει τη πρωτιά.Γιατί σε μια μάχη πάς για να πολεμήσεις όχι απαραίτητα και να την κερδίσεις. Eurovisionistas λοιπόν και η Eurovision είναι για εμένα "αγάπη"365 ημέρες το χρόνο και όχι 3 μόνον βραδιές.

 • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

 • name *

 • email *

 • website *

3 × four =

Ads