• Follow us
 • papaRinoλογίες

  20938899_10155611246003850_2100266917_n

 • Τα πάντα για τη Eurovision

  eurovisionistas_logo

 • Γίνε μέλος της συντακτικής μας ομάδας

  21427304_10210542500020534_5305682434521126079_o

 • Τα τελευταία νέα στο χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης

  pistes2017_min

Στην Ισπανική Βουλή…η Ισπανική συμμετοχή!! (vids)

Η Eurovision 2017 απασχόλησε την Ισπανικη Βουλή και σύμφωνα με όσα μας ενημερώνει το INFE GREECE, πολλοί είναι εκείνοι που δυσαρεστήθηκαν με την πρόσφατη επιλογή του καλλιτέχνη και του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει τη χώρα τους στον επερχόμενο διαγωνισμό τραγουδιού στο Κίεβο.

Ο νεαρός καλλιτέχνης Manel Navarro με το “Do it for your lover” είναι αυτός που πήρε το πολυπόθητο εισιτήριο και θα ταξιδέψει για Ουκρανία. Τον νικητή καθόρισε το τηλεοπτικό κοινό κατά το ήμισυ κοινό και η ειδική κριτική επιτροπή κατά το άλλο μισό που είχε συσταθεί ενώ είχε διευκρινιστεί εξ αρχής πως για την περίπτωση που υπήρχε ισοψηφία οι “ειδικοί” θα αποφάσιζαν για το νικητή τους.

Ετσι λοιπόν τα παρατράγουδα ξεκίνησαν όταν η νεαρή Mirel με το “Contigo” ήταν αυτή που κέρδισε το τηλεοπτικό κοινό και τις ψήφους του, ενώ ισοψήφισε στο σύνολο με τον Manel Navarro που η επιτροπή αποφάσισε πως εκείνος θα έπρεπε να εκπροσωπήσει τη χώρα που να σημειώσουμε ανήκει στις Big-5 και τα τελευταία χρόνια φιγουράρει στις τελευταίες θέσεις του τελικού βαθμολογικού πίνακα.

Ένα τραγούδι που κατά πολλούς δεν “άξιζε” στην Ισπανία και που θα περάσει απαρατήρητο στο διαγωνισμό.

Με αφορμή τις διαμαρτυρίες των φαν εντός και εκτός ο José Miguel Camacho, ένας εκπρόσωπος του Ισπανικού Σοσιαλιστικού Εργατικού Κόμματος (PSOE) από το Τολέδο, κατέθεσε έναν κατάλογο ερωτήσεων για το ισπανικό ραδιοτηλεοπτικό RTVE, με μια σειρά ερωτημάτων που έχουν να κάνουν με το ποιος ενέκρινε τη διαδικασία επιλογής του φετινού τραγουδιού, ποιός ήταν υπεύθυνος για την επιλογή της κριτικής επιτροπής, και εάν η απόφαση αυτή μπορεί να ανακληθεί για το καλό της χώρας.
Ακούστε και τα δύο τραγούδια και κρίνετε εάν οι “΄φίλοι” Ισπανοί έπραξαν τα δέοντα.

 

Tags:

 • mm

  Εργάζομαι στη μουσική βιομηχανία από το 1992 μετά τις σπουδές μου στον τομέα της διοίκησης και οργάνωσης επιχειρήσεων ,ενώ η μεγάλη μου αγάπη εκτός από κάθε καλό Ελληνικό τραγούδι, που δεν μπαίνει στη διαδικασία να χαρακτηρισθεί ως ποιοτικό ή μη, αρκεί να αγγίζει τον κόσμο, είναι ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision τον οποίο παρακολουθώ μετά μανίας από το 1977 υποστηρίζοντας πάντα την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο μας στο μουσικό ταξίδι αυτό της Ευρώπης. Από το 2007 αποτελώ μέλος του INFE Greeece/Greek eurovision fanclub του αρχαιότερου σωματείου οργανωμένων φαν στη χώρα και έχω διατελέσει υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του για μία διετία ενώ από το 2015 ανήκω σε αυτό έως την ημερομηνία λήξης της θητείας μου ως Αντιπροέδρος του. Ακολουθώ την Ελληνική αποστολή της Eurovision στο εξωτερικό κάθε χρόνο και δεν "πετροβολώ" κάθε συμμετοχή μας εάν δεν καταφέρει να αγγίξει τη πρωτιά.Γιατί σε μια μάχη πάς για να πολεμήσεις όχι απαραίτητα και να την κερδίσεις. Eurovisionistas λοιπόν και η Eurovision είναι για εμένα "αγάπη"365 ημέρες το χρόνο και όχι 3 μόνον βραδιές.

 • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

 • name *

 • email *

 • website *

20 − nineteen =

Ads