Βρεθήκαμε στις πρόβες της Μελίνας Ασλανίδου στο <<Βοτανικό PLUS>> [pics & vids]

Η Μελίνα Ασλανίδου αφήνει την αγαπημένη της Θεσσαλονίκη και κατηφορίζει στην πρωτεύουσα για να μας παρουσιάσει ένα ξεχωριστό πρόγραμμα βασισμένο στο νέο, επιτυχημένο δίσκο της, <<Με φωνάζουνε με το μικρό μου>>. Μαζί της οι εκρηκτικοί koza mostra και o ταλαντούχος ηθοποιός Μιχάλης Μαρίνος.

Εμφανώς συγκινημένη η γνωστή ερμηνεύτρια δεν έκρυψε τον ενθουσιασμό, αλλά και την αγωνία της για να ξεκινήσουν οι εμφανίσεις στο <<Βοτανικό PLUS>>.  Η Μελίνα έκανε λόγο για ένα σχήμα που έχει σκοπό να μαγέψει το κοινό και να βρουν συνοδοιπόρους στο μουσικό τους ταξίδι, που πέρα από τις κλασσικές της επιτυχίες, θα περιλαμβάνει και τραγούδια που δεν έχουν ακουστεί ποτέ ξανά live…

Ο Μιχάλης Μαρίνος και η Μελίνα Ασλανιδου συναντήθηκαν για πρώτη φορά στην παράσταση Show me the world τον Δεκέμβριο. Οι δυο καλλιτέχνες είχαν μοναδική χημεία και ταίριαξαν αμέσως πάνω στη σκηνή, έτσι τώρα αποφάσισαν να ξανασυνεργαστούν. Στο πρώτο μέρος της παράστασης η Μελίνα και ο Μιχάλης Μαρίνος θα ερμηνεύσουν αγαπημένα τραγούδια “δεμένα” με μία ιστορία για τον έρωτα – το μεγαλύτερο ανθρώπινο συναίσθημα -, σε κείμενα του Μιχάλη Μαρίνου.

Οι Koza Mostra συναντήθηκαν πρώτη φορά με την Μελίνα στη Γερμανία, σε ένα διεθνές φεστιβάλ. Τότε συνειδητοποίησαν ότι είχαν πολλά να μοιραστούν επί σκηνής. Το πάθος για τη μουσική, η αγάπη για την παράδοση, οι κοινές καταβολές. Όπως είπαν αισθάνθηκαν αμέσως σα να γνωρίζονται χρόνια! Μας αποκάλυψαν ότι θα συναντηθούν και πάνω στη σκηνή σε πειραγμένα ρεμπέτικα και διασκευές έκπληξη κοιτώντας την παράδοση  με τα μάτια προς το μέλλον!

 

Ιερά Οδός 76 & Σπύρου Πάτση (είσοδος από Κασσάνδρας 23), Βοτανικός

Κρατήσεις στο τηλέφωνο: 210-3412622 & 6974 488403

Ώρα προσέλευσης: Σάββατο  22:30

Ώρα έναρξης: 23:00

Πάρτε μια γεύση…

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Είμαι Πτυχιούχος Δημοσίων Σχέσεων και Επικοινωνίας στο Α.Τ.Ε.Ι Ιονίων Νήσων. Είχα πάθος με τη μουσική και τη δημοσιογραφία από μικρό παιδί και τώρα τα συνδυάζω και τα δυο. Αγαπημένοι καλλιτέχνες: Έλενα Παπαρίζου, Νίκος Οικονομόπουλος. Ακολουθήστε με στα social media Facebook-> Mike Economakos Twitter-> @Mike_Economakos Instagram-> mike_economakos Snapchat-> mike-econ

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

twenty − one =

Ads