• Follow us
 • papaRinoλογίες

  20938899_10155611246003850_2100266917_n

 • Τα πάντα για τη Eurovision

  eurovisionistas_logo

 • Γίνε μέλος της συντακτικής μας ομάδας

  21427304_10210542500020534_5305682434521126079_o

 • Τα τελευταία νέα στο χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης

  pistes2017_min

Η Demy «διασκευάστηκε» από Άγγλο αλλά… και από…Chipmunks

Το “This is love” με τη Demy “κατακτά” τη καρδιά και των ξένων, θα μπορούσαμε να τιτλοφορήσουμε το παρακάτω κείμενο, μιας που και αυτή τη χρονιά. ανακαλύπτουμε στο διαδίκτυο πολλούς φαν στην Ευρώπη οι οποίοι ασχολούνται με τη μουσική άλλοι επαγγελματικά και άλλοι λιγότερο, οι οποίοι ανεβάζουν στις προσωπικές τους σελίδες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που διαθέτουν τα τραγούδια των χωρών που ξεχωρίζουν από κάθε διοργάνωση, ανάμεσα σε αυτά και διάφορες συμμετοχές της Ελλάδας που κατά καιρούς εκπροσώπησαν τη χώρα μας στον Ευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision.

Ένας Άγγλος μουσικός, ο Danny McEvoy, γνωστός στους φαν ανά τον κόσμο με τις “διασκευές του” σε eurovisionοτράγουδα, είναι ένας από εκείνους που ασχολείται με την Ελληνική συμμετοχή κάθε χρόνο,έτσι και φέτος.
Παρουσίασε το τραγούδι που θα μας εκπροσωπήσει αυτή τη χρονιά στην Ουκρανία κάτω από τη δική του οπτική ματιά την οποία ανακαλύψαμε και σας παρουσιάζουμε.Μια κιθάρα, μια όμορφη φωνή από άνδρα αυτή τη φορά και ιδού το αποτέλεσμα.
Μια ακόμα προσπάθεια που έχει διαρρεύσει με πινελιά χιουμοριστική αυτή τη φορά,και επίσης σας την παρουσιάζουμε είναι από τα γνωστά σε όλους μας Chipmunks.

Τα δημοφιλή ανά το κόσμο σκιουράκια Chipmunks, δεν λείπουν από καμία τελικώς διοργάνωση, μιας που οι εκδοχές τραγουδιών της Eurovision που μας «παρουσιάζουν» μας απασχολούν κάθε χρόνο.

Και φέτος δεν έχασαν ευκαιρία να ¨κλέψουν” την Ελληνική συμμετοχή και να την αποδώσουν με το δικό τους γνωστό τρόπο. Η Demy τα “γοήτευσε”.

Μια χρονιά με μεγάλες ελπίδες για την Ελλάδα μας στον διαγωνισμό τραγουδιού με μια νεαρή καλλιτέχνιδα που φιλοδοξεί να κλέψει τις καρδιές μικρών και μεγάλων ανά την Ευρώπη με τη γλυκύτητα της, τη δροσιά και το ταλέντο της επί σκηνής, που ευχή όλων μας είναι να μεταφρασθούν και σε ψήφους για την Ελλάδα μας.

Μακάρι να τα καταφέρει.

Tags:

 • mm

  Εργάζομαι στη μουσική βιομηχανία από το 1992 μετά τις σπουδές μου στον τομέα της διοίκησης και οργάνωσης επιχειρήσεων ,ενώ η μεγάλη μου αγάπη εκτός από κάθε καλό Ελληνικό τραγούδι, που δεν μπαίνει στη διαδικασία να χαρακτηρισθεί ως ποιοτικό ή μη, αρκεί να αγγίζει τον κόσμο, είναι ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision τον οποίο παρακολουθώ μετά μανίας από το 1977 υποστηρίζοντας πάντα την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο μας στο μουσικό ταξίδι αυτό της Ευρώπης. Από το 2007 αποτελώ μέλος του INFE Greeece/Greek eurovision fanclub του αρχαιότερου σωματείου οργανωμένων φαν στη χώρα και έχω διατελέσει υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του για μία διετία ενώ από το 2015 ανήκω σε αυτό έως την ημερομηνία λήξης της θητείας μου ως Αντιπροέδρος του. Ακολουθώ την Ελληνική αποστολή της Eurovision στο εξωτερικό κάθε χρόνο και δεν "πετροβολώ" κάθε συμμετοχή μας εάν δεν καταφέρει να αγγίξει τη πρωτιά.Γιατί σε μια μάχη πάς για να πολεμήσεις όχι απαραίτητα και να την κερδίσεις. Eurovisionistas λοιπόν και η Eurovision είναι για εμένα "αγάπη"365 ημέρες το χρόνο και όχι 3 μόνον βραδιές.

 • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

 • name *

 • email *

 • website *

twenty + 17 =

Ads