Έρχονται νέα Facebook Chat Bots για τις ομαδικές συνομιλίες

Σύμφωνα με τον ιστότοπο Techcrunch το Facebook στην εκδήλωση F8 θα παρουσιάσει μια νέα σειρά από bots τα οποία θα μπορούν να αξιοποιούν χρήστες σε ομαδικές συζητήσεις . Τα  bots αυτά θα έχουν σκοπό να ενημερώνουν τα μέλη του group chat για ειδήσεις σε διάφορους τομείς , όπως τα αθλητικά , τα πολιτικά ή την πορεία κάποιας διαδικτυακής παραγγελίας που έχουν κάνει .

Παρόλο που το Facebook αρνήθηκε να κάνει κάποια επίσημη δήλωση πάνω στη συγκεκριμένη είδηση το Techcrunch επιβεβαιώνει από τρεις διαφορετικές ανώνυμες πηγές . Επίσης αναφέρει ότι το κοινωνικό δίκτυο συνεργάζεται με του καλύτερους κατασκευαστές chatbots της αγοράς για να προετοιμαστεί για τη μέρα κυκλοφορίας τους .

Οι πρώτες εντυπώσεις στη συγκεκριμένη προσθήκη είναι ιδιαίτερα θετικές , αν σκεφτεί κανείς πόσο πρακτικές μπορούν να γίνουν κάποιες ομαδικές συνομιλίες που αφορούν τη δουλειά σας , την παρέα σας ή την οικογένειά σας .

Βέβαια θα πρέπει να κάνουμε υπομονή μέχρι τις 18 Απριλίου , τη μέρα που θα λάβει μέρος η εκδήλωση F8 στο Convention Center του San Jose για να δούμε και επίσημα τις δυνατότητες που θα έχουν τα νέα bots.Περισσότερες πληροφορίες για την εκδήλωση μπορείτε να βρείτε στον ακόλουθο σύνδεσμο . https://www.fbf8.com/

domainmarket.gr web hosting

Tags:

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

nine + 9 =

Ads