Η Universal μόλις ανακοίνωσε πως η τεράστια ταινία ‘Mamma Mia!’ θα δεχτεί ένα sequel με τίτλο ‘Mamma Mia: Here We Go Again!’.

Η ανακοίνωση αυτή έρχεται σχεδόν εννέα χρόνια από τη μέρα που η αρχική ταινία κυκλοφόρησε το 2008. Το sequel, σύμφωνα με το Forbes, είναι γεμάτο με τραγούδια των ABBA τα οποία δεν συμπεριλήφθηκαν στην πρώτη ταινία.

Το ‘Mamma Mia: Here We Go Again!’ λέγεται πως θα κυκλοφορήσει στις 20 Ιουλίου του 2018. Το αυθεντικό καστ αναμένεται να επιστρέψει, συμπεριλαμβανομένων και των αμφισβητήσιμων μουσικών ικανοτήτων του Pierce Brosnan.

Πολλοί έχουν εκπλαγεί που αυτό το sequel δεν είχε ανακοινωθεί νωρίτερα, λόγω της παγκόσμιας επιτυχίας του ‘Mamma Mia!’ στο box office, σημειώνοντας τζίρο 609 εκατομμυρίων δολαρίων παγκοσμίως. Αυτό είναι μεγαλύτερη επιτυχία και από το ‘Iron Man’ ή το ‘Quantum Of Solace’, τα οποία είχαν κυκλοφορήσει την ίδια χρονιά.

Το ‘Mamma Mia: Here We Go Again!’ γράφει και σκηνοθετεί ο Ol Parker, το μυαλό πίσω από το ‘The Best Exotic Marigold Hotel’ με τους ρόλους να αναβιώνονται από τους Meryl Streep, Colin Firth και Amanda Seyfried.