• Follow us
 • papaRinoλογίες

  20938899_10155611246003850_2100266917_n

 • Τα πάντα για τη Eurovision

  eurovisionistas_logo

 • Γίνε μέλος της συντακτικής μας ομάδας

  21427304_10210542500020534_5305682434521126079_o

 • Τα τελευταία νέα στο χάρτη της νυχτερινής διασκέδασης

  pistes2017_min

Η “Μάντισσα” συναντά το This is love και το Άσπρο Μαύρο!

Τι κοινό έχει η Μάντισσα με τα 5 εκατομμύρια views στο διαδίκτυο με τη Eurovision 2017 αλλά και ποια η σχέση με την Αλέξια και το “Ασπρο-Μαύρο”;

Τι ενώνει τις “φωνές” της Μαρίνας Σάττι με αυτές της Ερασμίας Μακρίδη της Ευγενίας Λιάκου -τα δύο κορίτσια των φωνητικών μας- που συνόδευσαν το “Τhis is love” με τη Demy στη σκηνή του Κιέβου με αυτή της Αλέξιας απο την όμορφη Κύπρο μας;

Το πολυφωνικό σχήμα Fones είναι αυτό που ένωσε τη Ερασμία ,την Ευγενία αλλά και τη Μαρίνα σε κοινά μουσικά μονοπάτια. 8 νεαρά κορίτσια που τραγουδούν acappella σ ένα αυτοσχεδιαστικό, ομαδικό παιχνίδι με μοναδικά εργαλεία τη φωνή και τους ήχους που μπορεί να παράξει το σώμα

‘Ενα μουσικό σχήμα που διαγράφει καιρό τώρα τη πορεία του και εμπνέεται από ήχους και μουσικές από όλο τον κόσμο, παρουσιάζοντας κάτι εντελώς διαφορετικό απ’ ότι έχουμε συνηθίσει.

Η φετινή εμπλοκή της Ερασμίας και της Ευγενίας με την υπόθεση “Eurovision” δεν ήταν η πρώτη, μιας που η γνωστή σε όλους μας Αλέξια θέλησε να τις έχει κοντά της στην συναυλία που ετοίμαζε για το Ηρώδειο και από εκεί και το στιγμιότυπο με τα κορίτσια να εκτελούν την μεγάλη επιτυχία “Άσπρο Μαύρο” από την Eurovision 1987 που χάρισε στην Κύπρια ερμηνεύτρια την ζηλευτή 5η θέση τότε και της άνοιξε το δρόμο για μια μεγάλη καριέρα εντός και εκτός χώρας. Στιγμιότυπο που είχαμε τη χαρά να απολαύσουμε ζωντανά από κοντά σε μια φιλική συνάντηση της ερμηνεύτριας με φίλους, και το αποτέλεσμα κάτι παραπάνω από μαγικό.

Η “Μάντισσα” ως γνωστόν μπορεί να θεωρηθεί ως το πιο πολυσυζητημένο τραγούδι των ημερών με τα εκατομμύρια θεάσεις και ακροάσεις.Πολλοί το αγάπησαν άλλοι το μίσησαν και άλλοι ακόμα και το τρόλαραν.

Η πορεία θα δείξει εάν όλο αυτό που “έσκασε” τόσο ξαφνικά για κάποιους ή τόσο μεθοδευμένα για άλλους θα έχει μέλλον. Το σίγουρο είναι ότι το τραγούδι σε στίχους του Μιχάλη ΜΕΘ Κουινέλη είναι από τα λίγα τραγούδια που μεταδίδονται ταυτόχρονα από διαφορετικά είδη ραδιοφώνων, με ξένο και ελληνικό ρεπερτόριο.

Όσον αφορά τους Eurovisionistas αναφέρουμε ότι ήδη πολλοί φαν του Ευρωπαϊκού διαγωνισμού τραγουδιού, προβάλλουν ως πρόταση κάτι ανάλογο για να εκπροσωπήσει την χώρα μας την επόμενη χρονιά στον ΕυρωπαΪκό διαγωνισμό .όταν και εάν η χώρα μας δηλώσει τη παρουσία της ξανά εκεί.

Για να δούμε τι μας επιφυλάσσει το μέλλον.

Tags:

 • mm

  Εργάζομαι στη μουσική βιομηχανία από το 1992 μετά τις σπουδές μου στον τομέα της διοίκησης και οργάνωσης επιχειρήσεων ,ενώ η μεγάλη μου αγάπη εκτός από κάθε καλό Ελληνικό τραγούδι, που δεν μπαίνει στη διαδικασία να χαρακτηρισθεί ως ποιοτικό ή μη, αρκεί να αγγίζει τον κόσμο, είναι ο διαγωνισμός τραγουδιού της Eurovision τον οποίο παρακολουθώ μετά μανίας από το 1977 υποστηρίζοντας πάντα την Ελλάδα αλλά και την Κύπρο μας στο μουσικό ταξίδι αυτό της Ευρώπης. Από το 2007 αποτελώ μέλος του INFE Greeece/Greek eurovision fanclub του αρχαιότερου σωματείου οργανωμένων φαν στη χώρα και έχω διατελέσει υπεύθυνος δημοσίων σχέσεων του για μία διετία ενώ από το 2015 ανήκω σε αυτό έως την ημερομηνία λήξης της θητείας μου ως Αντιπροέδρος του. Ακολουθώ την Ελληνική αποστολή της Eurovision στο εξωτερικό κάθε χρόνο και δεν "πετροβολώ" κάθε συμμετοχή μας εάν δεν καταφέρει να αγγίξει τη πρωτιά.Γιατί σε μια μάχη πάς για να πολεμήσεις όχι απαραίτητα και να την κερδίσεις. Eurovisionistas λοιπόν και η Eurovision είναι για εμένα "αγάπη"365 ημέρες το χρόνο και όχι 3 μόνον βραδιές.

 • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

 • name *

 • email *

 • website *

6 + six =

Ads