Δ. Βουτσάς – Π. Καράκογλου | Άνοιξαν .. ένα «Παράθυρο στο Φως» στη σκηνή της Σφίγγας

Δείτε το φωτογραφικό υλικό από την πρώτη παράσταση των Δημήτρη Βουτσά και Πολυξένης Καράκογλου σε επιμέλεια Λάζαρου Αντωνιάδη και ενορχηστρώσεις Δημήτρη Ανδρονιάδη.

Το βράδυ της Παρασκευής (13 Οκτωβρίου) πραγματοποιήθηκε η πρώτη live εμφάνιση των Βουτσά – Καράκογλου στη μουσική σκηνή Σφίγγα με απόλυτη επιτυχία. Το κοινό καταχειροκρότησε τους ερμηνευτές σε σημείο να διστάσουν ν΄αποχωριστούν τη σκηνή στο τέλος της παράστασης.

Μερικά από τραγούδια που εντυπωσίασαν το εναρκτήριο «Παράθυρο στο φως», «ο Μικρός Ιεζεκιήλ», ο «Καινούργιος Χειμώνας», «Από το Παράθυρο σου», αλλά και δύο ακυκλοφόρητα τραγούδια «Το Τέλος της Υπόκλισης» σε μουσική και στίχους της Πολυξένης Καράκογλου και ο «Σύντροφος» σε μουσική Μάγδας Θεοσίδου και στίχους του Λάζαρου Αντωνιάδη.

Δείτε μερικές από τις στιγμές που αποτύπωσε ο φωτογραφικός φακός του Michalis Tses.

Στη σκηνή μαζί τους ο Κώστας Σταυρόπουλος (μπάσο), ο Χρήστος Σπηλιόπουλος (τρομπόνι), ο Φοίβος Μποζάς (σοπράνο), ο Αλέξανδρος Κούρος (τύμπανα) και ο ενορχηστρωτής Δημήτρης Ανδρονιάδης (πιάνο).

#savetheday

To ραντεβού, όμως ανανεώθηκε για την Πέμπτη στις 23 Νοεμβρίου.

Σύντομα λεπτομέρειες.. Θα ακολουθήσει Δ.Τ.

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.