Παρακολούθησε το ολοκαίνουριο πλούσιο music video της Björk!

Η Ισλανδή τραγουδίστρια, συνθέτης, στιχουργός, ηθοποιός, παραγωγός και DJ Björk Guðmundsdóttir, παρότι συχνά αυτοαποκαλείται pop καλλιτέχνιδα, έχει αναπτύξει μετά από 30 χρόνια εμπειρίας ένα ιδιαίτερο μουσικό style που περιλαμβάνει electronic, avant-garde, dance, altrenative dance, trip hop, experimental, glitch, jazz, alternative rock, instrumental, contemporary και classical στοιχεία.

Μόλις κυκλοφόρησε μέσω του Amazon Music UK το μουσικό video από το νέο single “Blissing me” του αναμενόμενου 9ου album της “Utopia”, σε σκηνοθεσία των Tim Walker και Emma Dalzell με ένα μόνο γύρισμα στην Ισλανδία.

Η Björk παρατηρείται σε ένα απόλυτα λευκό background, το οποί τονίζει τα έντονα χαρακτηριστικά της και πλαισιώνει την αντίθεση με το αραχνοΰφαντο κυανό φόρεμα και τις floral λεπτομέρειες.

Το σκηνικό καθώς και οι λεπτεπίλεπτες κινήσεις της καλλιτέχνιδας, αντικατοπτρίζουν το ρομαντισμό που αποπνέει το συναισθηματικά πλούσιο αυτό τραγούδι.

Παράλληλα, πολλαπλασιάζει τα layers της μουσικής χροιάς της κάνοντας φωνητικά στο ίδιο της το κομμάτι και κορυφώνοντας σταδιακά όσο πλανάται το μείζον θέμα της αγάπης.

Η ίδια δηλώνει: “It’s about that search for utopia and about being in love. Spending time with a person you enjoy is when the dream becomes real.”

Απόλαυσε το μαγικό video που θα σε ταξιδέψει και θα σου φτιάξει την καλύτερη διάθεση για ένα χαλαρωτικό 3ήμερο και θυμήσου: “All you need is love”!

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.