Απονομή διπλής πλατίνας στο Νίκο Οικονομόπουλο. Πλούσιο ρεπορτάζ!

Ο Νίκος Οικονομόπουλος γιόρτασε παρέα με φίλους και συνεργάτες χθες το βράδυ στο BALTHAZAR την επιτυχία του νέου του album “10”.

Φυσικά το Μικρόφωνο.gr & Events Promotion For You σαν επίσημοι καλεσμένοι ήταν εκεί !!

To «10», η τελευταία δισκογραφική δουλειά του δημοφιλούς τραγουδιστή με την οποία γιορτάζει τα 10 χρόνια του στη δισκογραφία αλλά και τον 10ο κατά σειρά προσωπικό του δίσκο, σημείωσε διπλά πλατινένιες πωλήσεις μέσα σε διάστημα μικρότερο των δύο μηνών από την Minos ΕΜΙ.

Παράλληλα έγινε απονομή και για τον προηγούμενο δίσκο του «Ένα μικρόφωνο και εγώ», που έχει γίνει πολυπλατινένιος.

Τη μουσική στον δίσκο «10» υπογράφουν οι Γιώργος Σαμπάνης, NINO, Χρήστος Δάντης, Ιορδάνης Παύλου, ενώ τους στίχους υπογράφουν οι Έλένη Γιαννατσούλια ,ΝΙΝΟ, Νίκος Σαρρής και Βασίλης Γιαννόπουλος.

Στην απονομή έδωσαν το παρών μεταξύ άλλων οι:

Ο κ.Μάκης Μάτσας, η Μαργαρίτα Μάτσα, η Ευαγγελία Αραβανή, ο Χρήστος Δάντης, η Έλένη Γιαννατσούλια, ο Θοδωρής Μαραντίνης με την Σίσσυ Χρηστίδου, ο Βασίλης Γιαννόπουλος, ο Ιορδάνης Παύλου, ο Γιάννης Τσακουμάκος, η Κική Τσόλκα, ο Χάρης Σιανίδης, η Αννα Καμαρινού, ο Βασίλης Μπουλούμπασης, η Άννα Ζηρδέλη, η Μαριλένα Παναγιωτοπούλου φυσικά ο οικοδεσπότης του Balthazar Γιαννης Καγιούλης και πολλοί άλλοι..

Ακολουθεί πλούσιο φωτογραφικό υλικό και βίντεο από την λαμπερή βραδιά .

Promotion by Greek Social Media – GSM * Mikrofwno.gr * Events Promotion For you  Επιμέλεια : Δημήτριος Τσαπαλίρας (Events Promotion For You)  Όλα τα άρθρα μου ΕΔΩ

Tags:

  • mm

    Greek Social Media - GSM Διαχείριση Επεξεργασία Προβολή των δικό σας social media. Για να είστε πρώτοι και μέσα στα πράγματα του Διαδικτύου . Promotion-AdWords-Facebook Ads-Internet marketing Promoter · Public Relations · Relationships · Social media · Social media marketing · Social media optimisation

  • Show Comments (0)

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

four + 15 =