Ύστερα από έντεκα χρόνια συνεχούς πορείας σε μουσικές σκηνές, κέντρα διασκέδασης Ελλάδας – εξωτερικού και με σημαντικές συνεργασίες στο ενεργητικό της με αξιόλογους καλλιτέχνες όπως τους : Μιχάλη Δημητριάδη, Γλυκερία, Θέμη Αδαμαντίδη, Σταμάτη Γονίδη, Άγγελο Διονυσίου, Βαλάντη, Δημήτρη Χρυσοχοϊδη, Χρήστο Πάζη, Ζαφείρη Μελά, ήταν αρκετά για να πειστούν η οικογένεια του μεγάλου συνθέτη Μάριου Τόκα και ο ξεχωριστός στιχουργός Σαράντης Αλιβιζάτος ότι πρόκειται για μία ταλαντούχα ερμηνεύτρια με ξεχωριστή από τα συνηθισμένα φωνή και να παραχωρήσουν την άδεια τους για να επανακυκλοφορήσει ένα μοναδικό τραγούδι που γράψανε παρέα οι δυο τους και που αγαπήσαμε όλοι μας με την μοναδικές φωνές της Γλυκερίας αλλά και του ανεπανάληπτου Θέμη Αδαμαντίδη .

Πρόκειται για το τραγούδι “Νύχτα Μυρίζει Γιασεμί” που έρχεται σε μία ανανεωμένη και άκρως καλοκαιρινή επανεκτέλεση όπου την ενορχήστρωση την υπογράφει ο Χαράλαμπος Χαλκίδης.

Το Digital Single κυκλοφορεί από την Just Do It Production LTD.

Ακούστε το!

Promotion by Greek Social Media – GSM * Mikrofwno.gr * Events Promotion For you   
Δημήτριος Τσαπαλίρας (Events Promotion For You)  Όλα τα άρθρα μου ΕΔΩ

Tags:

  • mm

    Greek Social Media - GSM Διαχείριση Επεξεργασία Προβολή των δικό σας social media. Για να είστε πρώτοι και μέσα στα πράγματα του Διαδικτύου . Promotion-AdWords-Facebook Ads-Internet marketing Promoter · Public Relations · Relationships · Social media · Social media marketing · Social media optimisation

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

nineteen − eighteen =

Ads