«Πόσο πονάει η καρδιά» : Ακούστε το νέο τραγούδι της Φωτεινής Βελεσιώτου

Η Φωτεινή Βελεσιώτου, η ξεχωριστή ερμηνεύτρια με την ιδιαίτερη λαϊκή φωνή, μας συστήνει το νέο τραγούδι της με τίτλο «Πόσο Πονάει Η Καρδιά» σε στίχους και μουσική της Κωνσταντίνας Πάλλα.

Μετά από το άλμπουμ «Η Παράσταση αρχίζει…» με 18 επιλεγμένα τραγούδια που έχει ερμηνεύσει η αγαπημένη λαϊκή ερμηνεύτρια και έγιναν μεγάλες επιτυχίες αλλά και τη συμμετοχή της στον τελευταίο δίσκο του Γιώργου Νταλάρα «Έρωτας ή Τίποτα» σε μουσική του Γιώργου Καζαντζή με το τραγούδι «Ένα Γράμμα», επανέρχεται δισκογραφικά με μια νέα ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με κεντρικό άξονα το καλό λαϊκό τραγούδι.

Παράλληλα με την κυκλοφορία του νέου της single, θα κάνει άλλη μια εμφάνιση την ερχόμενη Παρασκευή στην Κεντρική Σκηνή του Σταυρού του Νότου μαζί με τον Χάικ Γιαζιτζιάν και τον Σωτήρη Μπαλλά, ενώ στις 3 Μαρτίου, είναι προσκεκλημένη στην “αυστηρώς γυναικεία” μουσική παράσταση των Stringless στο Kremlino Gallery Bar.

Το τραγούδι «Πόσο Πονάει Η Καρδιά» είναι προάγγελος του άλμπουμ της που θα κυκλοφορήσει μέσα στον Φεβρουάριο από την τη Minos EMI / Universal.

Ακούστε το!

Tags:

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

2 × 5 =