Η «Έννοια» της Άννας Πανταζοπούλου

Η Άννα Πανταζοπούλου σε ηλικία μόλις 22 ετών ξεκινάει την δισκογραφική της καριέρα στην εταιρία μας, είναι σπουδάστρια στο Ωδείο Αθηνών στα τμήματα μουσικής και φωνητικής ενώ ταυτόχρονα είναι τελειόφοιτη φοιτήτρια στο τμήμα Ψυχολογίας, του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Γεννημένη στο Αγρίνιο ξεκίνησε τις πρώτες της εμφανίσεις πριν δυο χρόνια σε μουσικές σκηνές της Αθήνας και της περιφέρειας, αγαπά το έντεχνο λαϊκό τραγούδι και έχει έντονες επιρροές από παραδοσιακούς ήχους. Λίγο καιρό πριν είχε κάνει μια επιτυχημένη διασκευή στο τραγούδι του Μανώλη Χιώτη «Αφού το θες», σήμερα η εταιρία μας σας παρουσιάζει την πρώτη προσωπική δισκογραφική δουλειά της Άννας, με τον τίτλο «Έννοια» σε μουσική των Μελίνας Μακρή και Φράνκι Λούβαρη και στίχους της Ευανθίας Μάγνη.

Η Μελίνα, Ο Φράνκι και η Ευανθία είχαν συνεργαστεί ξανά δύο χρόνια πριν υπογράφοντας τις επιτυχίες «Πατρίδα» που ερμήνευσε η Γλυκερία και «Δεν σε ξεχνώ» που είχε ερμηνεύσει η Μελίνα Μακρή.

Οι δημιουργοί νιώθουν ιδιαίτερα ευτυχείς για την νέα τους συνεργασία με την Άννα που θεωρούν ότι είναι μια φωνή που θα αφήσει τα δικά της αποτυπώματα στην Ελληνική δισκογραφία.

Κυκλοφορεί από τη Spider Music.

Απολαύστε το!

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.