«Όμορφη Ζωή» : Το τραγούδι του Θοδωρή Βουτσικάκη που «ντύνει» τη νέα διαφήμιση της μπύρας Άλφα

Η νέα διαφημιστική καμπάνια της μπύρας «ΑΛΦΑ» που κυκλοφορεί εδώ και λίγες μέρες, μας έχει κάνει να κάνουμε αναρίθμητα κλικ, προκειμένου να ακούσουμε την αισθαντική ερμηνεία του πολύ ιδιαίτερου ταλαντούχου Θοδωρή Βουτσικάκη, του οποίου το τραγούδι “Όμορφη Ζωή” επιλέχθηκε, για να «ντύσει» το σποτάκι, που περνά μηνύματα για τις πραγματικές αξίες της ζωής, δημιουργώντας διάφορα συναισθήματα, μέσα από τις καθημερινές ιστορίες των πρωταγωνιστών.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μας “φορτίζει” συναισθηματικά μια διαφήμιση της μπύρας ΑΛΦΑ. Σε μια προηγούμενη καμπάνια της μπύρας είχαμε ακούσει τον αείμνηστο Δημήτρη Μητροπάνο στο τραγούδι “Θες“, μια δημιουργία των Κορκολή-Ρούσση, η οποία έγινε viral στο διαδίκτυο και μέχρι σήμερα έχει συγκεντρώσει πάνω από 2.659.328 προβολές! Το ίδιο πάει να συμβεί και με το Θοδωρή Βουτσικάκη που ήδη πλησιάζει τις 1 εκατομμ. προβολές.

Ωστόσο η πασίγνωστη μουσική που φέρει τον τίτλο στα ελληνικά «Όμορφη Ζωή» έχει επιμεληθεί στιχουργικά με την ανεξάντλητη έμπνευση της η Λίνα Νικολακοπούλου σε μουσική του Ιταλού συνθέτη Nicola Piovani.

Η αρχική ορχηστρική εκτέλεση συμπεριλαμβάνεται στο ομώνυμο soundtrack της βραβευμένης με Όσκαρ μουσικής ταινίας με τίτλο «La Vita e Bella (”Η ζωή είναι ωραία”)» σε σκηνοθεσία του Roberto Begnini.

Το «Όμορφη Ζωή» είναι το πρώτο δείγμα μέσα από το επερχόμενο δεύτερο προσωπικό δίσκο του Θοδωρή Βουτσικάκη με την υπογραφή της Λίνας Νικολακοπούλου, ύστερα από το ακυκλοφόρητο τραγούδι «Πέτα στα όνειρά σου», το οποίο «βάφτισε» την κοινή τους περιοδεία πέρσι το καλοκαίρι σε όλη την Ελλάδα, με ένα πρόγραμμα γεμάτο από εμβληματικά κομμάτια της ίδιας.

Το τραγούδι όπως και το άλμπουμ θα κυκλοφορήσει σε λίγες μέρες από τη Panik Oxygen.

Ακούστε το!

και εδώ μπορείτε να το ακούσετε ολόκληρο μέσα από ένα απόσπασμα από την εκπομπή “Στην Υγειά Μας”

More Stories
Eurovision 2017 | Κάτι αλλάζει και πάλι στους κανονισμούς της;