Το 2ο «Symposio at Ark» υποδέχεται
το εστιατόριο «Γλυκάνισος»
Το φεστιβάλ που φέρνει τη βραβευμένη τοπική ελληνική κουζίνα στην Αθήνα
συνεχίζει δυναμικά δίνοντας τη σκυτάλη στo εστιατόριο «Γλυκάνισος» από τη Θεσσαλονίκη για μία μόνο βραδιά.
23 Μαΐου, στις 21.00 στο εστιατόριο Ark στη Γλυφάδα
Το βραβευμένο εστιατόριο «Ark» και το αθηνόραμα φέρνουν 11 βραβευμένα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας από όλη την Ελλάδα στην Αθήνα με το γαστρονομικό φεστιβάλ 2ο «Symposio at Ark».
Στο ένατο γαστρονομικό ραντεβού του 2ου «Symposio at Ark», θα μεταφερθούμε νοερά και γευστικά στη συμπρωτεύουσα με τις μοντέρνες ψαροφαγικές δημιουργίες του ταλαντούχου σεφ Δημήτρη Αγόρατζη.
Το ειδικό μενού ανθολογεί ορισμένες από τις πιο χαρακτηριστικές συνθέσεις του εστιατορίου «Γλυκάνισος», το οποίο διακρίθηκε και φέτος με Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας.
Κλείσε τραπέζι online στο www.symposioatark.gr και απόλαυσε το εμβληματικό μενού από τον «Γλυκάνισο» της Θεσσαλονίκης, γνώρισε από κοντά τον σεφ και μάθε τα πάντα για την κουζίνα του, μέσα από γεύσεις και αρώματα.
Το μενού που θα απολαύσουμε
Welcome Drink Ούζο 12
Καλωσόρισμα του σεφ
Τριλογία από κουλούρι Θεσσαλονίκης
με λευκό ταραμά, πιπεριά Φλωρίνης και ελιά Χαλκιδικής
Ορεκτικό
Χειροποίητο νιόκι φάβας
με χταπόδι σε κόκκινο κρασί, γλυκάνισο, κόλιανδρο & πιπέρι
Κυρίως Πιάτο
Χριστόψαρο φρικασέ
με σέσκουλα & σπανάκι σε σάλτσα αυγολέμονο
Επιδόρπιο
Ρεβανί Βέροιας
με παγωτό ντουντουρμά
Επιδόρπιο κρασί Vino dell’Amore Petalo Moscato
39 € / άτομο
Διοργάνωση: ark, αθηνόραμα
Τηλέφωνο επικοινωνίας ark: 210 8948882
Τηλέφωνο επικοινωνίας αθηνόραμα: 210 7450100
Το 2ο «Symposio at Ark» υποδέχεται
το εστιατόριο «Γλυκάνισος»
Το φεστιβάλ που φέρνει τη βραβευμένη τοπική ελληνική κουζίνα στην Αθήνα
συνεχίζει δυναμικά δίνοντας τη σκυτάλη στo εστιατόριο «Γλυκάνισος» από τη Θεσσαλονίκη για μία μόνο βραδιά.
23 Μαΐου, στις 21.00 στο εστιατόριο Ark στη Γλυφάδα
Το βραβευμένο εστιατόριο «Ark» και το αθηνόραμα φέρνουν 11 βραβευμένα εστιατόρια ελληνικής κουζίνας από όλη την Ελλάδα στην Αθήνα με το γαστρονομικό φεστιβάλ 2ο «Symposio at Ark».
Στο ένατο γαστρονομικό ραντεβού του 2ου «Symposio at Ark», θα μεταφερθούμε νοερά και γευστικά στη συμπρωτεύουσα με τις μοντέρνες ψαροφαγικές δημιουργίες του ταλαντούχου σεφ Δημήτρη Αγόρατζη.
Το ειδικό μενού ανθολογεί ορισμένες από τις πιο χαρακτηριστικές συνθέσεις του εστιατορίου «Γλυκάνισος», το οποίο διακρίθηκε και φέτος με Βραβείο Ελληνικής Κουζίνας.
Κλείσε τραπέζι online στο www.symposioatark.gr και απόλαυσε το εμβληματικό μενού από τον «Γλυκάνισο» της Θεσσαλονίκης, γνώρισε από κοντά τον σεφ και μάθε τα πάντα για την κουζίνα του, μέσα από γεύσεις και αρώματα.
Το μενού που θα απολαύσουμε
Welcome Drink Ούζο 12
Καλωσόρισμα του σεφ
Τριλογία από κουλούρι Θεσσαλονίκης
με λευκό ταραμά, πιπεριά Φλωρίνης και ελιά Χαλκιδικής
Ορεκτικό
Χειροποίητο νιόκι φάβας
με χταπόδι σε κόκκινο κρασί, γλυκάνισο, κόλιανδρο & πιπέρι
Κυρίως Πιάτο
Χριστόψαρο φρικασέ
με σέσκουλα & σπανάκι σε σάλτσα αυγολέμονο
Επιδόρπιο
Ρεβανί Βέροιας
με παγωτό ντουντουρμά
Επιδόρπιο κρασί Vino dell’Amore Petalo Moscato
39 € / άτομο
Διοργάνωση: ark, αθηνόραμα
Τηλέφωνο επικοινωνίας ark: 210 8948882
Τηλέφωνο επικοινωνίας αθηνόραμα: 210 7450100