Ο John Legend κυκλοφόρησε το “We Need Love” δια χειρός της νικήτριας του Songland (επ.1) Tebby Burrows

Αμέσως μετά την πρεμιέρα της εκπομπής Songland στο NBC, ο John Legend κυκλοφόρησε το κομμάτι “We Need Love”.

Τι σχέση έχουν αυτά τα δύο; Το συγκεκριμένο σόου πρόκειται για έναν διαγωνισμό μεταξύ στιχουργών χωρίς πείρα οι οποίοι γράφουν ένα τραγούδι και μετά το καλύτερο αναλαμβάνουν να το τραγουδήσουν καλλιτέχνες όπως ο Legend.

Στο πρώτο, λοιπόν, επεισόδιο κέρδισε η Tebby Burrows. Η Tebby Burrows είναι μία νεαρή κοπέλα με καταγωγή από τις Μπαχάμες, δραστηριοποιούμενη στο Μαϊάμι. Το κομμάτι της με τίτλο “We Need Love” θεωρήθηκε αρχικά από τους κριτές υπερβολικά γλυκό και «μαλακό», όμως κατάφερε να αναδειχθεί ύστερα από επεξεργασία των κριτών. Εν τέλει, ο John Legend -ως «διάσημος κριτής»- το ηχογράφησε και πλέον μπορείς να ακούσεις την εκτέλεσή του και να παρακολουθήσεις ένα βίντεο που ο ίδιος ερμηνεύει και παίζει πιάνο κατά τη διαδικασία ηχογράφησης!

Ακούστε το!

Στην κριτική, λοιπόν, επιτροπή της πρώτης εκπομπής βρέθηκε ο καλλιτέχνης μαζί με τους Ryan Tedder, Ester Dean και Shane McAnally που θα είναι οι μόνιμοι κριτές των στίχων. Όταν ο Legend άκουσε το ίδιο κομμάτι επεξεργασμένο, δήλωσε το εξής: «Οι στίχοι μοιάζουν πραγματικά ωραίοι τώρα» και συνέχισε λέγοντας ότι «είναι εξαιρετικά διασκεδαστικό…πραγματικά μου προκάλεσε ρίγος, το ένιωσα και είμαι έτοιμος να το ηχογραφήσω.»

Το Songland θα μεταδίδεται κάθε Τρίτη στις 22:00 από το NBC.

Tags:

  • Show Comments

Your email address will not be published. Required fields are marked *

comment *

  • name *

  • email *

  • website *

15 − eleven =