Ο Λευτέρης Πανταζής, ο τραγουδιστής με 45 χρυσούς δίσκους και περισσότερα από 4 εκατομμύρια πωλήσεις, που αποτέλεσε για ολόκληρες γενιές καλλιτέχνης συνώνυμο της ελληνικής διασκέδασης, έρχεται για μια μοναδική μουσική βραδιά στο Κατράκειο Νίκαιας .

Μαζί του αγαπημένοι καλλιτέχνες της ελληνικής μουσικής σκηνής θα μας ταξιδέψουν με πλούσιο πρόγραμμα με αγαπημένες επιτυχίες αλλά και νέα τραγούδια.

Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου να είστε όλοι εκεί….

Ο αγαπημένος και ξεχωριστός Λε-Πα γνωρίζει καλύτερα από όλους το μυστικό της καλής διασκέδασης και αυτός είναι ένας από τους λόγους που ο κόσμος έχει αγαπήσει τον ίδιο και τα τραγούδια του εδώ και δεκαετίες. Θα μπορούσε κάποιος να χαρακτηρίσει τον Λευτέρη Πανταζή χορτασμένο από τις επιτυχίες, αλλά ο ίδιος φροντίζει μέσα από τη δουλειά του να μας δείχνει πάντα το αντίθετο. Στην καριέρα του έχει ερμηνεύσει αμέτρητα τραγούδια που έχουν μεγαλώσει με το άκουσμά τους γενιές και γενιές!

Συμμετέχουν με αγαπημένες επιτυχίες Ζουγανέλης, Κοντογιάννης, Πετρέλης, Γερολυμάτος, Κόνι Μεταξά, Καραφώτης και η Ζωή Παπαδοπούλου

Gates open: 18.30

See Also

ΩΡΑ ΕΝΑΡΞΗΣ 20.30
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ 13eurο – ΕΙΣΟΔΟΣ 15 euro
Ειδική προσφορά : τα πρώτα 1.000 εισιτήρια 10euro.
ΠΡΟΠΩΛΗΣΗ : TICKET SERVICES- ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ 37,ΑΘΗΝΑ, www.ticketservices.gr στα καταστήματα PUBLIC
Και στο Δημαρχείο Νίκαιας – Π. Τσαλδάρη 10 (4ος όροφος)
τηλ.: 213 2075 289 | Δευτέρα – Παρασκευή 08:00 – 14:00

Xορηγός επικοινωνίας – Mikrofono.gr

Πληροφορίες 6937 706 788

View Comments (0)

Leave a Reply

Your email address will not be published.

two × one =

Scroll To Top