Δείτε πρώτοι και αποκλειστικά το video της acoustic version του νέου τραγουδιού της Alma «Don’t Know»!

Η Alma κυκλοφορεί το δεύτερο της single «Don’t Know», σε παραγωγή του Ρουμάνου hitmaker Monoir. Το mikrofwno.gr εξασφάλισε και παρουσιάζει αποκλειστικά, σε πρώτη μετάδοση, το video της accousticversion του τραγουδιού!

16 συνεχόμενες εβδομάδες στο #1 του official Airplay Chart της Βουλγαρίας, A-listed σε αρκετά κανάλια του MTV, συμπεριλαμβανομένου του flagship MTV Live HD, super hit status στην Πολωνία, και breakthrough ραδιοφωνικό airplay στην Ρωσία, την Ρουμανία, την Ελλάδα και την Τουρκία, είναι μόνο λίγα από τα κατορθώματα της Alma με το debut single της «Perfect». Μέσα σε λιγότερο από 3 μήνες, ένα τραγούδι που προοριζόταν ως ένα απλό test στο studio, μετέτρεψε την 15χρονη τραγουδίστρια και τραγουδοποιό σε star όχι μόνο στην Βουλγαρία αλλά και στην Πολωνία, στην Ρωσία, αλλά και σε αρκετές ακόμα χώρες.

Τον Ιούνιο, το «Perfect» έφτασε στην κορυφή του Polish Viral Top 50 στο Spotify και λόγω του μοντέρνου dance ήχου του κατέκτησε έναν από τους μεγαλύτερους μουσικούς ραδιοφωνικούς σταθμούς της χώρας, τον ESKA. Το debut track της σκαρφάλωσε στο #8 του επίσημου Airplay Chart στην Πολωνία και στο #3 του Πολωνικού Shazam. Η επιτυχία της ALMA οδήγησε και στην συμμετοχή της στο πολύ γνωστό Festival Sopot, όπου διαγωνίστηκε για το καλύτερο τραγούδι με καλλιτέχνες από την Σουηδία, την Δανία, την Ολλανδία, την Τσεχία και την Ελβετία.

Πριν λίγο καιρό η Alma μας παρουσίασε το καινούριο της hit single «Don’t Know». To track γράφτηκε σε συνεργασία της νεαρής popstar με τον top Ρουμάνο παραγωγό Christian Tarcea – Monoir, που την υποστηρίζει από τα πρώτα της βήματα. Η χημεία και η δημιουργικότητα που μοιράζονται οι 2 καλλιτέχνες, σε συνδυασμό με την φιλία τους, τους επέτρεψε να μετατρέψουν κάτι που ξεκίνησε ως αστείο στον τίτλο του νέου τραγουδιού. «Αφού γράψαμε το πρώτο κουπλέ του τραγουδιού, ο Chris με ρώτησε πως πρέπει να ονομάσουμε το τραγούδι και απάντησα “Don’t Know”. Το επαναλάβαμε μερικές φορές, “έπαιξε” λίγο με την ιδέα στο πιάνο και έτσι γεννήθηκε το ρεφραίν. Γελάσαμε πολύ!», δήλωσε η ταλαντούχα τραγουδίστρια.

Τη στιγμή που το video clip έχει φτάσει σχεδόν τα 500 χιλιάδες views, σήμερα η Alma μας παρουσιάζει αποκλειστικά το video της acoustic version!

Δείτε το εδώ:

Η official version του τραγουδιού:

Ρίξτε μια ματιά
«Life Before Grammy’s» | Stand up comedy μετά μουσικής με τον Γιάννη Νιάρρο από την Δευτέρα 4 Νοεμβρίου και κάθε Δευτέρα στο Γυάλινο Up Stage