Η «απόλυτη» Άννα Βίσση για πρώτη φορά στην Τεχνόπολη | Ήμασταν εκεί!

Το καλοκαίρι είναι ακόμη εδώ και θέλει τραγούδι και χορό, θέλει περιπέτεια και ανεμελιά, θέλει έρωτα με πάθος, θέλει παλμό, θέλει ρυθμό, θέλει πάντα… Άννα Βίσση!

Από νωρίς το απόγευμα της Παρασκευής 13 Σεπτεμβρίου, ουρές θαυμαστών σχηματίστηκαν έξω απο την Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων αδημονώντας να απολαύσουν την Άννα Βίσση σε μία μοναδική sold out συναυλία.

 

 

Λίγο μετά τις εννιά το βράδυ εμφανίστηκε στην σκηνη η «απόλυτη» οπως και αποκαλείτε από τους φανατικούς της θαυμαστές, με την τελευταία της επιτυχία «Ηλιοτρόπια». Μαζί με τη χρυσή 13μελή της μπάντα, παρουσίασε ένα πρόγραμμα γεμάτο ενέργεια, με όλες τις παλιές και νέες επιτυχίες της να υποδέχονται η μια την άλλη, σε ένα ανεπανάληπτο live party, κρατόντας τον παλμό σε υψηλό επίπεδο.

Τραγούδια διαχρονικά, που όλοι αγαπήσαμε και τραγουδήσαμε, παιγμένα με φρέσκιες ενορχηστρώσεις και διάθεση. Ήχοι latinpoprockall time classic μπαλάντες και λαϊκά που έγραψαν στο χρόνο τη δική τους ιστορία ακούστηκαν, με την εξαίρετη φωνή της, τις καθηλωτικές ερμηνείες της και το γνωστό εκρηκτικό ταμπεραμέντο της επί σκηνής, σ’ ένα συναυλιακό show – «εμπειρία».

Την Άννα Βίσση συνόδευσαν οι τραγουδιστές Νικόλας Ραπτάκης και Νατάσα Μηνδρινού και οι σολίστες Παναγιώτης Τσεβάς, Δημήτρης Γάσιας και Αντώνης Ανδρέου.

Η βραδιά απογειώθηκε όταν στην σκηνή της Τεχνόπολης ανέβηκε η μοναδική Γιώτα Γιάννα που μαζί με την Άννα Βίσση ερμήνευσαν μερικές επίτυχιες.

 


Φωτογραφίες: Γιώτα Μπαντέ

Ρεπορτάζ-Δημοσιογραφική Επιμέλεια: Γιώργος ΚοντζεδάκηςΒασίλης Κοντζεδάκης

Copyright Μικρόφωνο© | All rights reserved

More Stories
Ρυθμός 94.9 «NON STOP MIX 11» | Η νέα καυτή συλλογή by Nikos Halkousis μόλις κυκλοφόρησε!