Η Καίτη Γαρμπή γιόρτασε τα 30 δισκογραφικά της χρόνια με μια μεγάλη συναυλία στο Κατράκειο Θέατρο | Ήμασταν εκεί

Μια γιορτή που δεν της έλειπε τίποτα οργάνωσε η Heart Events μαζί με την Panik Platinum, την δισκογραφική «οικογένεια» της Καίτης Γαρμπή, η οποία γιόρτασε τα 30 χρόνια επιτυχιών.

Η «ντίβα της καρδιάς μας», με τα δεκάδες επιτυχημένα διαχρονικά τραγούδια, τη χαρακτηριστική ερμηνεία και τη λαμπερη σκηνική παρουσία, έσβησε τα κεράκια της δισκογραφικής της τούρτας σε μία συναρπαστική  βραδιά!

Στην σκηνή μαζί της βρέθηκαν οι λαμπεροί guests της μεγάλης βραδιάς: Γιώργος Παπαδόπουλος, Αντώνης Ρέμος, Γιώργος Σαμπάνης, Διονύσης Σχοινάς, Κώστας Τουρνάς και η Ελένη Φουρέιρα, οι οποίοι και ερμήνευσαν μερικές από τις μεγάλες επιτυχίες της τραγουδίστριας.

Συγκινητική στιγμη της βραδιάς στάθηκε όταν στην σκηνή ανέβηκε ο γιος της Δημήτρης Σχοινάς και έπαιξε πιάνο καθώς και ο σύζυγός της Διονύσης Σχοινάς, ο οποίος ενδιάμεσα στις ερμηνείες του συγκινημένος ειπε : «Το πατρικό μου ηταν τρία στενά πιο κάτω από το Κατράκειο. Όταν ήμουν μικρός ακόμα, εδώ ήταν γήπεδο και εδώ έκανα προπονήσεις με την ομάδα ποδοσφαίρου που ήμουν. Όταν έμαθα ότι θα το χαλάσουν και θα το κάνουν θέατρο, στεναχωρήθηκα πολύ γιατί έχανα το γήπεδό μου. Όταν όμως το έφτιαχναν ευχήθηκα να μπορέσω να τραγουδήσω σε αυτό μια μέρα. Χάρη στην γυναίκα μου που σήμερα γιορτάζει, είμαι εδώ και τρααγουδάω μαζί της».

 


Φωτογραφίες: Γιώτα Μπαντέ

Ρεπορτάζ-Δημοσιογραφική Επιμέλεια: Γιώργος ΚοντζεδάκηςΒασίλης Κοντζεδάκης

Copyright Μικρόφωνο© | All rights reserved

More Stories
Έρχεται το “Ni Tu Ni Yo” και σίγουρα θα χορέψουμε!