Εντυπωσίασε στην πρεμιέρα της η Λένα Ζευγαρά στο “Tokyo Theater Athens”

Με ουρές κόσμου, να σημειώνονται έξω από το hotspot της Ιεράς Οδού, τόσο την Παρασκευή όσο και το Σάββατο, πολλές δεκάδες ήταν αυτοί, που δεν κατάφεραν να την απολαύσουν!
Η Λένα Ζευγαρά, έχοντας στο πλευρό της τον παραγωγό –φύλακα άγγελό της, και δημιουργό των μεγάλων επιτυχιών της, Μιχάλη Τουρατζίδη, και ανήκοντας πλέον στο δυναμικό της Panik Platinum, απέδειξε πώς έχει την αυθεντικότητα, τη φρεσκάδα, τη μοναδική λαϊκή χροιά φωνής, την απίστευτη αμεσότητα με τον κόσμο, και τον τρόπο, να παρουσιάζει ένα ξεσηκωτικό πρόγραμμα επί σκηνής, που άγγιξε τα μουσικά «Όνειρα» όλων, και θέλησαν να ερμηνεύσουν μαζί της, το «Αμάρτησε μαζί μου και έλα» και όχι μόνο!
Kερδίζοντας την πολύτιμη στήριξη του επιχειρηματία Γιάννη Βουτυράκου, που πίστεψε και επένδυσε στην κάθοδό της στην αθηναϊκή διασκέδαση, «στολίζοντας» το Tokyo Theater Club, με ότι πιο σύγχρονο υπάρχει σε φώτα, ήχο και «πινελιές» live club athens ευρωπαϊκών προδιαγραφών, η Λένα Ζευγαρά, έδωσε στην πρεμιέρα της επί σκηνής, όλο της το «είναι», κερδίζοντας το χειροκρότημα του κόσμου!

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.