Η ιταλική μπαλάντα που θα αγαπήσεις τον μήνα Οκτώβριο

Στις 4 Οκτωβρίου κυκλοφόρησε η νέα ερωτική μπαλάντα του Andrea Bocelli σε συνεργασία με την Ellie Goulding με τίτλο «Return To Love». Ο πολυβραβευμένος Ιταλός τενόρος συνεργάζεται για πρώτη φορά με την νεαρή Βρετανίδα τραγουδίστρια και το αποτέλεσμα είναι μαγευτικό.

Το τραγούδι αυτό θα συμπεριληφθεί στο νέο του άλμπουμ Si Forever (The Diamond Edition) μία εκτεταμένη εκδοχή του ήδη υπάρχοντος άλμπουμ, Si, που θα κυκλοφορήσει στις 8 Νοεμβρίου.

Ο Bocelli δήλωσε για αυτή την συνεργασία ότι «η Ellie Goulding είναι η ιδανικότερη τραγουδίστρια για το κομμάτι αυτό. Έχει μια πολύ όμορφη φωνή την οποία αγάπησα από την πρώτη στιγμή.»

Την ίδια στιγμή η Goulding αναφέρει πως «για μένα ο Andrea έχει μια από τις πιο όμορφες, αναγνωρίσιμες φωνές της γενιάς μας. Ήταν μεγάλη τιμή που ο φημισμένος Andrea Bocelli ήθελε να συμπεριλάβει και εμένα στο τραγούδι του. Είχα ανέκαθεν μία αγάπη προς την κλασσική μουσική και πεθαίνω για τραγούδια που δοξάζουν την αγάπη. Είχε πλάκα και ήταν διαφωτιστικό να τραγουδήσω στα ιταλικά- η ηχογράφηση ήταν διασκεδαστική.»

Τους ιταλικούς στίχους υπογράφει ο Matteo Curallo και τους αγγλικούς οι Ian Alex, Chad Vaccarino και Josh Kear.

More Stories
Εντυπωσίασαν οι KINGS στην πρεμιέρα τους στο Posidonio. Δείτε φωτογραφίες