Η Melanie Martinez έγραψε και σκηνοθέτησε -μεταξύ άλλων- το νέο της βιντεοκλίπ. Τι άλλο να κάνει;

Το πολυαναμενόμενο άλμπουμ “K-12” της Melanie Martinez αποτελεί γεγονός!

Τέσσερα χρόνια μετά το απόλυτα επιτυχημένο ντεμπούτο άλμπουμ της “Cry Baby”, η τραγουδίστρια επιστρέφει όχι μόνο δισκογραφικά αλλά και με μία ομώνυμη ταινία 90 λεπτών, την οποία έγραψε, σκηνοθέτησε και πρωταγωνιστεί. Και πολλοί θα αναρωτηθούν: τι άλλο να κάνει δηλαδή; Κι όμως, εκείνη ξέρει από τώρα τι έπεται! Είπε χαρακτηριστικά για τα επόμενα κινηματογραφικά της σχέδια: «Έχω προγραμματίσει την επόμενή μου ταινία, όσα θέλω να κάνω, και την ταινία μετά από αυτό και οι δύο έχουν άλμπουμ που τους συνδέουν. Ας ελπίσουμε ότι (η διαδικασία) θα είναι ταχύτερη αυτήν την φορά και δε θα πάρει τέσσερα χρόνια, επειδή το έχω κάνει τουλάχιστον μία φορά και έχω περάσει όλα αυτά τα στάδια μάθησης που έπρεπε να φτάσω και να καταλάβω.»

Δείτε το τρέιλερ της ταινίας:

Το νέο άλμπουμ περιλαμβάνει δεκατρία κομμάτια των οποίων την παραγωγή έκανε ο Michael Keenan -γνώριμοι συνεργάτες ήδη από το πρώτο της άλμπουμ-, εκτός από το τραγούδι Drama Club το οποίο ανέλαβαν οι Kinetics & One Love.

Τώρα, κυκλοφόρησε και το βίντεο για το τραγούδι Show & Tell μέσα από το άλμπουμ. Είναι άλλη μία δουλειά της ίδιας της τραγουδίστριας, αφού σκέφτηκε και σκηνοθέτησε το κλιπ. Πρόκειται για ένα βίντεο που καταδεικνύει την άσχημη πλευρά της φήμης που αποκτούν οι άνθρωποι, παρουσιάζοντας τον εαυτό της ως μία ορίτζιναλ μαριονέτα.

Στις 15 Οκτωβρίου αρχίζει το K-12 Tour της σε Βόρεια Αμερική, Ηνωμένο Βασίλειο και Ευρώπη, με αφετηρία το Coca-Cola Roxy στην Ατλάντα. Αυτό που θα δείτε θα είναι ένα πραγματικό υπερθέαμα, με σκοπό να γιορταστεί η κυκλοφορία του νέου άλμπουμ της.

More Stories
Απρόοπτα και ανατροπές στα Echo Awards 2015 στο Βερολίνο