Καφές

Παγκόσμια ημέρα καφέ: Γιατί χωρίς αυτόν θα είμασταν όλοι βαρυποινίτες!

Fast πατατράκ news: Την εβδομάδα που μας πέρασε και πιο συγκεκριμένα την 1η Οκτωβρίου, γιορτάσαμε την παγκόσμια ημέρα καφέ!  Ο καφές είναι μια πολύ αγαπημένη συνήθεια όλων μας, όχι γιατί γιατί δημιουργεί μια ευχάριστη διέγερση και τονώνει την διάθεση μας. Αλλά γιατί χωρίς καφέ απλά θα είχαμε μαυρίσει όλοι μας, το ποινικό μας μητρώο. Άλλωστε όπως λέει και ένα ρητό: «Και την 8η  μέρα ο Θεός έπλασε τον καφέ, έτσι ώστε άνθρωποι σαν και μένα να αντέξουν τις άλλες 7».

Τιμή και δόξα σε αυτόν που έφτιαξε  καφέ γιατί καλμάρει τα  νεύρα  του κοσμάκη αφού ο φόνος διώκεται ποινικά! Ακολουθούν οι καλύτερες ατάκες περί καφέ που αλιεύσαμε από το  διαδίκτυο:

Καφές
Πηγή εικόνας: www.basanizomai.gr
  • Πέμπτος καφές της ημέρας. Και η βεντάλια κουνιέται ΜΟΝΗ της!
  • -Τι θα πάρετε;

-Έναν Γαλλικό!

-Καφέ;

-Όχι κλειδί 28άρι.

  • Ο πρώτος καφές της ημέρας είναι για να…έχω ενέργεια να πιω τον δεύτερο.
  • Καλημέρα! Αν δεν είσαι καφές φύγε.
  • Εξάωρο στην Σουηδία: Όσο κρατά ένας καφές στην Ελλάδα!
  • Μια μπουγάτσα, μια λουκανικόπιτα , μια κιμαδόπιτα και έναν φραπέ μέτριο.

-Γάλα να βάλω;

-Όχι γιατί νηστεύω!

Προκαλωωωωώ!!!

Τώρα που μάζεψα τόσο κόσμο στο account μου προκαλώ όλους τους μπαρίστες του κόσμου, να μην δοκιμάζουν τον φραπέ, πριν μας τον σερβίρουν.Να μην μας δίνουν τρύπια καλαμάκια έτσι ώστε να αισθανόμαστε σαν να είμαστε ο Γιώργος Μάγγας με το κλαρίνο του, σε σπάνιες ηχογραφήσεις.  Όπως επίσης και να μην βάζουν όλα τα παγάκια της Ανταρκτικής στον καφέ μας γιατί θέλουμε να πίνουμε καφέ και όχι το παγόβουνο της Αρκτικής που πάει σε μετωπική σύγκρουση με ένα χωριό της Γροιλανδίας.

Σημείωση: Εντάξει όχι όλοι, υπάρχουν και επαγγελματίες!

Αυτά τα ολίγα παίδες. Τα λέμε πάλι εδώ, με τα καλύτερα τρολάκια της επικαιρότητας την επόμενη Δευτέρα εδώ.

  • Εάν θέλεις να διαβάσεις προηγούμενα άρθρα μου τότε μπορείς να κάνεις κλικ εδώΑν πάλι θέλεις να με βρεις στο Facebook και να με ακολουθήσεις τότε αυτό σημαίνει πως τα τραβάει ο οργανισμός σου και καλά να πάθεις κλικ εδώ.
  • Εικονογράφηση  Φωτεινή Μακρή.

More Stories
Δείτε video από τις πρόβες της Πέγκυς Ζήνα με τον Νίκο Μακρόπουλο στο “Fantasia”