Είδαμε: ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος στο Faust

Την πρώτη του «ιστορία» μας διηγήθηκε ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος το βράδυ της Δευτέρας 18 Νοεμβρίου στην πρεμιέρα των πολυαναμενόμενων εμφανίσεών του στο Faust και κάθε Δευτέρα θα μας αφηγείται και από μια.

Μαζί του στην πρεμιέρα βρέθηκε ο Γιωργος Μαργαρίτης, μια αγαπημένη λαϊκή φωνή, που με τραγούδια όπως το «Στο κελί 33» ξεσηκωσε το κοινό.

Στην πρώτη του απόπειρα να δοκιμαστεί και σε σόλο εμφανίσεις, μιας και τον περασμένο χειμώνα εμφανιζόταν στο Hotel Ερμού στο πλευρό της Ελεωνορας Ζουγανελη, βρέθηκε και η ίδια η ερμηνέυτρια για να τον στηρίξει.

«Κάθε Δευτέρα + μια ιστορία» έχει εχει να μας πει ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος καθώς ανανεώνει το ραντεβού του με το κοινό του.

 

Ο Γιάννης Χριστοδουλόπουλος ανεβαίνει για πρώτη φορά στη μουσική σκηνή του Faust με σκοπό να κάνει τις Δευτέρες μας ξεχωριστές!

«Κάθε Δευτέρα και μια ιστορία» με τον Γιάννη Χριστοδουλόπουλο επί σκηνής να σας υπόσχεται μία μουσική παράσταση γεμάτη μοναδικές, αγαπημένες μελωδίες, φρέσκο ήχο και δυνατές στιγμές συγκίνησης.

«Το μόνο σίγουρο είναι ότι θα γίνουμε όλοι μια φωνή, θα μπλέξουμε τα τραγούδια που αγαπάμε και θα κάνουμε την κάθε βραδιά μια ξεχωριστή συλλεκτική ατμόσφαιρα ψυχής.

Να είστε εκεί.»

Με εκτίμηση,

Γιάννης Χριστοδουλόπουλος

http://www.giannischristodoulopoulos.com/

FAUST

ΚΑΛΑΜΙΩΤΟΥ 11 & ΑΘΗΝΑΙΔΟΣ 12, ΑΘΗΝΑ

ΤΗΛ.: +30 210 3234095

Email: [email protected]

Ώρα έναρξης: 21:30

Τιμή εισόδου: 10€

More Stories
Αυτοί είναι οι καλλιτέχνες που θα δούμε στη σκηνή του Γυάλινου μαζί με τους Μαχαιρίτσα – Πορτοκάλογλου