Οι Little Mix κυκλοφόρησαν το “One I’ve Been Missing” που είναι το πρώτο τους χριστουγεννιάτικο τραγούδι!

Το κορυφαίο σύγχρονο girl band της Μεγάλης Βρετανίας από τη στιγμή που έχει συνηθίσει το κοινό του σε μία ανοδική πορεία, έκανε το επόμενο βήμα, που δεν είναι άλλο από την κυκλοφορία ενός χριστουγεννιάτικου κομματιού. Δύσκολη κατηγορία, η αλήθεια είναι· τόσο γιατί έχουμε στο μυαλό μας κάποια (g)old θεματικά (“Last Christmas”, “All I Want For Christmas” κ.ά.) όσο και γιατί η κατηγορία είναι πολύ συγκεκριμένη και οι απαιτήσεις του κοινού αυξάνονται.

Πάντως, δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο χριστουγεννιάτικο κομμάτι, αλλά μάλλον, για μια αρκετά ρομαντική μπαλάντα. Φυσικά, δε θα μπορούσαν να παραλειφθούν κάποια «μπαμ» στοιχεία, όπως τα καμπανάκια και οι ήχοι από το έλκηθρο του Αγίου Βασίλη.

Η Leigh-Anne, ένα από τα τέσσερα μέλη της μπάντας, που συν-υπογράφει το τραγούδι με τους Tre Jean Marie, Jez Ashurst, Sinead Harnett και Rachel Furner, έκανε την εξής δήλωση: «Πραγματικά λατρεύουμε τα Χριστούγεννα, είναι η αγαπημένη μας εποχή του χρόνου. Πάντα θέλαμε να γράψουμε και να κυκλοφορήσουμε ένα χριστουγεννιάτικο τραγούδι, περιμέναμε απλώς τη σωστή στιγμή! Το λεπτό που τελείωσα να γράφω το ‘One I’ve Been Missing’ δε μπορούσα να περιμένω να το παίξω και στα άλλα τρία κορίτσια.»

Και έτσι, για να έχεις μια ιδέα του τι εστί Little Mix, θα σου πω ότι το 2011 αναδείχθηκε στο βρετανικό X-Factor και, μάλιστα, αποτέλεσε το πρώτο γυναικείο γκρουπ που κέρδισε τον διαγωνισμό! Σήμερα, μετρούν πέντε πλατινένια άλμπουμ, αρκετά singles, βραβεία αλλά και υποψηφιότητες.

More Stories
«Εμείς» | Ακούστε το ολοκαίνουριο τραγούδι του Κώστα Μπίγαλη!