«Έτερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές» : Κάνει πρεμιέρα στο STAR

Η πολυσυζητημένη αστυνομική σειρά «Έτερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές» σε σενάριο/σκηνοθεσία Σωτήρη Τσαφούλια, θα προβάλλεται από την ερχόμενη Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου και κάθε Δευτέρα και Πέμπτη στις 23:20, μέσα από τη συχνότητα του STAR

Το κανάλι της Κηφισιάς πήρε τα δικαιώματα της σειράς από την Cosmote TV, η οποία προέβαλλε πρώτη το τηλεοπτικό προϊόν, κάνοντας έτσι δυναμική είσοδο στην ελληνική μυθοπλασία. Το «Έτερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές» καθήλωσε το κοινό της συνδρομητικής πλατφόρμας. Το STAR “ανοίγει τα χαρτιά” του και μπαίνει δυναμικά στη μάχη της τηλεθέασης με ελληνική σειρά, μετά από απουσία 3 χρονών. Η σειρά αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 8 επεισόδια.

Λίγα λόγια για την υπόθεση.

Το «Έτερος Εγώ – Χαμένες Ψυχές» παρουσιάζει μία σειρά δολοφονιών, που ακολουθούν τους άθλους του Θησέα.

Ο εκκεντρικός καθηγητής εγκληματολογίας Δημήτρης Λαϊνης (Πυγμαλίων Δαδακαρίδης) καλείται από τις αστυνομικές Αρχές, προκειμένου να βρει τον συνδετικό κρίκο ανάμεσα στις δολοφονίες, να αποκρυπτογραφήσει τη σημασία των συμβόλων του Θησέα και να βοηθήσει την αστυνομία να εντοπίσει τον serial killer.

Από την πλευρά των Αρχών, την υπόθεση αναλαμβάνει ο προϊστάμενος του τμήματος ανθρωποκτονιών Απόστολος Μπαρασόπουλος (Μάνος Βακούσης) και ο αστυνόμος Παντελής Σκλαβής (Πέτρος Λαγούτης).

Στον ρόλο του ψυχιάτρου Φίλιππου Λαζαρίδη και Διευθυντή της Πρότυπης Ψυχιατρικής Κλινικής, ο Άκης Σακελλαρίου, ενώ η Βίκυ Παπαδοπούλου υποδύεται τη δημοσιογράφο Χριστίνα Στεργίου, που καλύπτει την υπόθεση.

Στη σειρά συμμετέχουν, επίσης, οι ηθοποιοί: Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Βασίλης Ρίσβας, Κατερίνα Διδασκάλου και Σπύρος Παπαδόπουλος.

Το σενάριο του «Έτερος Εγώ-Χαμένες Ψυχές», είναι μια ιδέα των Σωτήρη Τσαφούλια και Παναγιώτη Ιωσηφέλη. Παράλληλα, ο Σωτήρης Τσαφούλιας υπογράφει τη σκηνοθεσία, ενώ το σενάριο το συνυπογράφει ο ίδιος σε συνεργασία με την Κατερίνα Φιλιώτου.

Η σειρά βασίζεται στο βραβευμένο (Βραβείο Κοινού στα Διεθνή Φεστιβάλ Κινηματογράφου Θεσσαλονίκης, LAGFF και LIEGE και Βραβείο Σκηνοθεσίας στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου των Εθνών στην Ταορμίνα της Ιταλίας) αστυνομικό θρίλερ «Έτερος Εγώ» του Σωτήρη Τσαφούλια, παραγωγής 2016.

Δείτε το τρέιλερ!

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.