Το «γούρι» της Παπαρίζου για την Stefania και τη Eurovision 2020

Με το “γούρι” δια χειρός Έλενας Παπαρίζου – της μοναδικής έως σήμερα Ελληνίδας καλλιτέχνιδας που έφερε την πρωτιά για την Ελλάδα στον Πανευρωπαϊκό διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision, η 41η εκπρόσωπος της χώρας μας Στεφανία άρτι αφιχθείσα από την Ολλανδία ξεκινά το ταξίδι της έως τον Μάιο .

Στην πρώτη συνέντευξη η οποία ακολούθησε την ανακοίνωση του ονόματος της και πιο συγκεκριμένα στην πρώτη τηλεοπτική εν Ελλάδι εμφάνιση η νεαρή καλλιτέχνης έδειξε ένα πρώτο δείγμα των φωνητικών δυνατοτήτων της σε μια acapella απόδοση του τραγουδιού “Άσκοπα Ξενύχτια” που εκτέλεσε ζωντανά με τη βοήθεια μιας κιθάρας.

Πιο συγκεκριμένα ο ένας εκ των δημιουργών του “SuperG!rl” ο Gabriel Russel που μαζί με την υπόλοιπη ομάδα των Arcade και τους Δημήτρη Κοντόπουλο/Sharon Vaughn συνυπογράφουν την φετινή μας συμμετοχή,συνόδευσε την Στεφανία σε μια από τις τελευταίες επιτυχίες που την περσινή χρονιά κυκλοφόρησε η Έλενα Παπαρίζου όταν της την εμπιστεύτηκε η ομάδα των δημιουργών.

Ένα τραγούδι που έκανε ιδιαίτερη εντύπωση την περσινή χρονιά που κυκλοφόρησε και αποζημίωσε ευχάριστα τους θαμαστές του “χρυσού κοριτσιού” για την Ελλάδα μας.

Ευχή των Eurovisionistas είναι η ευτυχής αυτή συγκυρία – το να τραγουδήσει η φετινή μας εκπρόσωπος τραγούδι που στην 1η εκτέλεση του έγινε γνωστό από την τραγουδίστρια που μας χάρισε την πρωτιά πριν από πολλά χρόνια – να θεωρηθεί γουρλίδικη.

Αξίζει να παρατηρήσουμε την κίνηση του χεριού από τον δημιουργό του τραγουδιού και νυν συνεργάτη της νεαρής καλλιτέχνιδος, ο οποίος μετά το τέλος του κομματιού δείχνει προς το “Σούπερ κορίτσι¨μας την ικανοποίηση του.

Μένει να ακούσουμε και την συνεργασία τους με αφορμή τη φετινή Eurovision και να κρίνουμε εάν το αποτέλεσμα θα είναι -όπως μπορούμε να προβλέψουμε- “εκρηκτικό”.

Απολαύστε την!

tsaligopoyloy-banner
image upload

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

sixteen − 4 =

More Stories
Νέα AR Doodles και η δυνατότητα Boomerang του Instagram θα είναι διαθέσιμα στα καινούρια Facebook Stories