Μαρία Ιακώβου και Παναγιώτης Μπουραντώνης διασκευάζουν το «Μέτρα» των Βίσση-Καρβέλα

Ένα από τα πιο διαχρονικά ντουέτα του Νίκου Καρβέλα και της Άννας Βίσση επανακυκλοφορεί με τις φωνές των Μαρία Ιακώβου και Παναγιώτη Μπουραντώνη.

Η Μαρία Ιακώβου μας συστήθηκε πριν πολλά χρόνια με τo ομώνυμο τραγούδι της επιτυχημένης τηλεοπτικής σειράς του MEGA «Μαύρα μεσάνυχτα» και συνέχισε τη δισκογραφική της πορεία με πολύ αγαπημένα τραγούδια, όπως «Πάλι δεν είσαι εδώ», «Για σένα ανασαίνω», «Πάντα κρατάει λίγο» και πολλά άλλα.

Φέτος ο δρόμος της συναντήθηκε με έναν νέο τραγουδιστή, τον Παναγιώτη Μπουραντώνη, ο οποίος έχει ήδη δώσει τα πρώτα δείγματα δουλειάς του και ως ερμηνευτής αλλά και ως δημιουργός με τα τραγούδια του «Άσ´το» και «Πες του να φύγει».

Οι δύο καλλιτέχνες ενώνουν τις φωνές τους στο «Μέτρα», μια από τις μεγαλύτερες επιτυχίες του Νίκου Καρβέλα με την Άννα Βίσση, φέρνοντάς το με τον δικό τους τρόπο ξανά στο σήμερα. Αξίζει να σημειωθεί πως το τραγούδι γράφτηκε σε μουσική και στίχους του Νίκου Καρβέλα, ενώ κυκλοφόρησε το 1995 μέσα στο δίσκο του, «25 Ώρες». Τη νέα εκτέλεση επιμελήθηκε σε ενορχήστρωση/παραγωγή ο Αντώνης Τσακιρέλης, ενώ η οπτικοποίηση του cover έγινε από τον Φραγκίσκο Κουλούρα.

Ακούστε το!

 

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.