«Σιωπηλός Δρόμος»: Δυνατές στιγμές και πολλές ανατροπές έρχονται στο 3ο επεισόδιο της σειράς

Με αγωνία, δυνατές στιγμές και πολλές ανατροπές συνεχίζει η αστυνομική δραματική σειρά του Mega.

Αγωνία, δυνατές στιγμές και πολλές ανατροπές έρχονται στο 3ο επεισόδιο της αστυνομικής δραματικής σειράς «Σιωπηλός Δρόμος», που θα μεταδοθεί την Κυριακή 18 Απριλίου, στις 21:00, στο Mega και υπόσχεται να καθηλώσει τους τηλεθεατές.

Υπόθεση

Η Θάλεια βρίσκεται υπό διαρκή παρακολούθηση και οι αστυνομικοί περιμένουν με αγωνία την επόμενη κλήση των απαγωγέων. Οι γονείς δυσκολεύονται να συγκεντρώσουν τα λύτρα, ενώ παλεύουν να σταθούν όρθιοι αυτές τις δύσκολες ώρες. Η ένταση των στιγμών θα φέρει συγκρούσεις ανάμεσά τους, ενώ η οικογένεια της Θάλειας θα βρεθεί στο περιθώριο εξαιτίας της εμπλοκής της.

Αφόρητη είναι και η κατάσταση μέσα στο κρησφύγετο, με την Ελπίδα και το Σάββα να απαιτούν καλύτερες συνθήκες διαβίωσης από τους απαγωγείς. Οι έρευνες της αστυνομίας συνεχίζονται προς πάσα κατεύθυνση και ο Νάσος με την ομάδα του αναζητούν κάποιο στοιχείο μέσα στην ίδια την κοινότητα. Οι εμπλεκόμενοι είναι τόσοι πολλοί που το κάνει σχεδόν ανέφικτο να εστιάσουν κάπου συγκεκριμένα. Μια ανώνυμη καταγγελία, όμως, θα ανατρέψει την κατάσταση και θα φέρει στο προσκήνιο τη διαμάχη της διευθύντριας του σχολείου με ένα απολυμένο οδηγό.

ΣΙΩΠΗΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι: Δημήτρης Λάλος, Πηνελόπη Τσιλίκα, Αντώνης Καφετζόπουλος, Χρήστος Λούλης, Ανθή Ευστρατιάδου, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Νικόλας Παπαγιάννης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννος Περλέγκας, Μυρτώ Αλικάκη και Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Βαρδής Μαρινάκης
Σενάριο: Πέτρος ΚαλκόβαληςΜελίνα Τσαμπάνη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Ραμόν Μαλαπέτσας
Πρωτότυπη μουσική: Ted Regklis
Σκηνογράφος: Ράνια Γερογιάννη
Line producer: Κωστής Παπαδάκης
Executive producer: Νικόλας ΑλαβάνοςΠάθη Κατσούφη
Εταιρεία παραγωγής: Filmiki Productions

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.