«Σιωπηλός Δρόμος»: Το παρελθόν χτυπά ξανά την πόρτα των πρωταγωνιστών στο 7ο επεισόδιο της σειράς

Την Κυριακή 23 Μαΐου, στις 21:00, στο Mega.

Το παιχνίδι των απαγωγέων συνεχίζεται και το παρελθόν χτυπά ξανά την πόρτα των πρωταγωνιστών στο 7ο επεισόδιο της αστυνομικής δραματικής σειράς «Σιωπηλός Δρόμος», που θα μεταδοθεί την Κυριακή 23 Μαΐου, στις 21:00, στο Mega.

Επεισόδιο 7: «Οικογενειακή υπόθεση»

Η αποκάλυψη της απιστίας της Αθηνάς θα συνταράξει την οικογένειά της και θα τη θέσει προ των ευθυνών της. Την ίδια στιγμή η αστυνομία αποφασίζει να μη προχωρήσει σε συλλήψεις και να παρακολουθήσει τον δράστη με την ελπίδα να τους οδηγήσει στο κρησφύγετο που κρατούνται τα παιδιά. Η Θάλεια ακολουθεί τα στοιχεία που της άφησε ο «ενορχηστρωτής», καταλήγοντας σε μια παλιά υπόθεση που πηγαίνει 25 χρόνια πίσω. Ταυτόχρονα, ο Σπύρος προσπαθεί να κρατήσει τον έλεγχο της οικογένειά του και να αποτρέψει το Βασίλη από το να προβεί σε αποκαλύψεις. Η ξαφνική επιδείνωση της υγείας της μητέρας του Μιχάλη θα ανατρέψει τα πάντα.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους οι: Δημήτρης Λάλος, Πηνελόπη Τσιλίκα, Αντώνης Καφετζόπουλος, Χρήστος Λούλης, Ανθή Ευστρατιάδου, Μαρίσσα Τριανταφυλλίδου, Νικόλας Παπαγιάννης, Βίκυ Παπαδοπούλου, Γιάννος Περλέγκας, Μυρτώ Αλικάκη και Χριστίνα Χειλά Φαμέλη.

Συντελεστές:

Σκηνοθεσία: Βαρδής Μαρινάκης
Σενάριο: Πέτρος Καλκόβαλης Μελίνα Τσαμπάνη
Διεύθυνση φωτογραφίας: Ραμόν Μαλαπέτσας
Πρωτότυπη μουσική: Ted Regklis
Σκηνογράφος: Ράνια Γεογιάννη
Line producer: Κωστής Παπαδάκης
Executive producer: Νικόλας Αλαβάνος Πάθη Κατσούφη
Εταιρεία παραγωγής: Filmiki Productions

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.