Αυτή είναι η νέα σειρά που θα δούμε στο OPEN

To OPEN προετοιμάζει το έδαφος για το νέο του άνοιγμα στην ελληνική μυθοπλασία με μία σειρά Ισραηλινής παραγωγής.

Mία τεράστια επιτυχία της ισραηλινής τηλεόρασης φέρνει διασκευασμένη το Open από την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, συνεχίζοντας την ελληνική μυθοπλασία μετά την επιτυχία του «Κόκκινου Ποταμιού».

Σύμφωνα με το 7 ΜΕΡΕΣ TV το Open θα διασκευάσει τη σειρά Life isn’t everything η οποία έσπαγε τα ρεκόρ τηλεθέασης για 9 σεζόν στο Ισραήλ. Ο Αντώνης Ανδρής με τη Μαργαρίτα Γερογιάννη πλαισιωμένοι από μία συγγραφική ομάδα θα αναλάβουν τη διασκευή και η Μαρία Λάφη τη σκηνοθεσία.

Όπως αναφέρει το ίδιο ρεπορτάζ του περιοδικού, η υπόθεση της σειράς θα έχει ως εξής: Ο Παύλος και η Δάφνη κεντρικοί ήρωες της ιστορίας, είναι ένα ξεχωριστό και εκρηκτικό ζευγάρι που και οι δυο τους κάνουν ό,τι μπορούν -χωρίς ιδιαίτερη επιτυχία- για να βρουν το δρόμο τους και να γίνουν «σωστοί» ενήλικες. Γύρω τους βρίσκονται οι οικογένειες τους, οι φίλοι τους, τα αφεντικά τους, που, αν και έχουν τις καλύτερες προθέσεις, δημιουργούν τρομερά μπερδέματα.

Στο πλούσιο καστ της σειράς, μεταξύ άλλων, θα δούμε τους Αλέξανδρο Μπουρδούμη, Ευσταθία Τσαπαρέλη, Χριστίνα Τσάφου, Βασίλη Χαλακατεβάκη, Εύη Δαέλη, Μαριέλλα Σαββίδου, Μιχάλη Πανάδη και την Αννα Αδριανού.

Πηγή: dailymedia.com.gr

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.