Θοδωρής Ιακωβίδης: Η πρώτη δήλωση του αθλητή μετά το κύμα συμπαράστασης που δέχτηκε

Το δημόσιο «Ευχαριστώ» στον κόσμο που τον στηρίζει.

Τα δάκρυα του αθλητή Θοδωρή Ιακωβίδη κατά τη διάρκεια της ανακοίνωσής του ότι αποχωρεί από την Άρση Βαρών επειδή δεν έχει την στήριξη της πολιτείας, ήταν ικανά να δεχτεί ένα κύμα συμπαράστασης από τον κόσμο.

Λίγες ώρες μετά από αυτή την πρωτοφανή εκστρατεία στήριξης, ο αθλητής έκανε συγκινημένος την πρώτη του ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο instagram, γράφοντας τα παρακάτω:

«Έκανα ό,τι μπορούσα και πέρναγε από το χέρι μου…. 11ος, όπως και στο Ρίο… Αυτό που συμβαίνει αυτήν την στιγμή με έχει συγκινήσει αφάνταστα… Είναι πάρα πολλά τα μηνύματα στήριξης και αγάπης που λαμβάνω και δυστυχώς δεν μπορώ να απαντήσω άμεσα, γι αυτό και σας ζητώ μια μικρή πίστωση χρόνου ώστε να απαντήσω σε έναν έναν ξεχωριστά…Μακάρι να μπορούσα να σας γνωρίσω έναν έναν προσωπικά, να σας κοιτάξω στα μάτια και να σας πω ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ… Δεν έχω λόγια…» έγραψε ο Θοδωρής Ιακωβίδης στον προσωπικό του λογαριασμό.

Ακολούθησε το mikrofwno.gr στο Google News, στο Facebook, στο Instagram και στο Twitter για να ενημερώνεσαι για τελευταία νέα σε πολιτισμό και lifestyle.